Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,353 Members 40,679 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Market download Sorry, there's not enough space to install this item.

Tip us?
 
ecatapano
Old
#1  
ecatapano's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 112
Join Date: Mar 2008
Location: NY
Default [Q] Market download Sorry, there's not enough space to install this item.

Sorry, there's not enough space to install this item.

Anyone know whats up with is? I have 10gigs free.... ?
 
chogardjr
Old
#2  
chogardjr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,452
Posts: 2,922
Join Date: Sep 2010

 
DONATE TO ME
Possibly memory on your phone not memory disk is full. May need to move some installed apps to SD card.

From a Super Baked Evo #0002
 
Sprdtyf350
Old
#3  
Sprdtyf350's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 78
Posts: 666
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by ecatapano View Post
Sorry, there's not enough space to install this item.

Anyone know whats up with is? I have 10gigs free.... ?
Did you ever partition your internal memory to anything but 2gb. Seems to happen when people partition differerent from the stock 2gb.
 
ecatapano
Old
#4  
ecatapano's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 112
Join Date: Mar 2008
Location: NY
Quote:
Originally Posted by Sprdtyf350 View Post
Did you ever partition your internal memory to anything but 2gb. Seems to happen when people partition differerent from the stock 2gb.
Yeah I did partition it! A few weeks ago it just shut down on me then started in bootloop nothing I did worked until partitioning the drive. How can I fix this? And can I just un-partition reload the rom? Got the step by step? lol
 
Sprdtyf350
Old
#5  
Sprdtyf350's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 78
Posts: 666
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by ecatapano View Post
Yeah I did partition it! A few weeks ago it just shut down on me then started in bootloop nothing I did worked until partitioning the drive. How can I fix this? And can I just un-partition reload the rom? Got the step by step? lol
You partition it the same way you did it before. Using clockwork. Just pick 2gb, and 0 for swap and the problem should go away. It will delete all the stuff on your internal sdcard so make a copy if it's important. And then reload whatever rom you like.
 
ecatapano
Old
#6  
ecatapano's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 112
Join Date: Mar 2008
Location: NY
Quote:
Originally Posted by Sprdtyf350 View Post
You partition it the same way you did it before. Using clockwork. Just pick 2gb, and 0 for swap and the problem should go away. It will delete all the stuff on your internal sdcard so make a copy if it's important. And then reload whatever rom you like.
Great man thanks I'm going to try that when I get home.
 
ecatapano
Old
#7  
ecatapano's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 112
Join Date: Mar 2008
Location: NY
Quote:
Originally Posted by Sprdtyf350 View Post
You partition it the same way you did it before. Using clockwork. Just pick 2gb, and 0 for swap and the problem should go away. It will delete all the stuff on your internal sdcard so make a copy if it's important. And then reload whatever rom you like.
OK it says Ext Size 128m 256m 512m 1024m 2048m 4096m so I till it to do 2048m?
 
Sprdtyf350
Old
#8  
Sprdtyf350's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 78
Posts: 666
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by ecatapano View Post
OK it says Ext Size 128m 256m 512m 1024m 2048m 4096m so I till it to do 2048m?
Yes, 2048. And then use 0 for the swap.
 
ecatapano
Old
#9  
ecatapano's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 112
Join Date: Mar 2008
Location: NY
Quote:
Originally Posted by Sprdtyf350 View Post
Yes, 2048. And then use 0 for the swap.
And sure enough thats what was causing me to be unable to give me that error message!! Thanks a ton!
 
funkpod
Old
#10  
funkpod's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 561
Join Date: Aug 2010
hello, i'm also getting this error, droid incredible.

i'm not rooted, how do i fix this? i have to repartition my sd card?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Share Your Thoughts Anonymously with A Minimalist Social Network

Nowadays, almost everyone has a second life onthe Internet. Among the best … more

Enable Heads Up Notifications For The Sprint Galaxy S3

Heads up notifications, in case you didn’t already know, are an experimental … more

Android One Goes Live in India!

Android One is a Google initiative set to bring an AOSP-like experience tosome emergingmarkets like India, … more

XDA and LeaseWeb: Win Free Server Trial and Moto 360

As you might recall from a previousBehind the Scenesarticle we wrote, XDA’s … more