Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Dec 29][NO DATA FIX] for RAM BUILDS and all providers

OP DutchDanny

29th December 2010, 02:50 PM   |  #1  
DutchDanny's Avatar
OP Recognized Developer
Flag On Earth
Thanks Meter: 4,697
 
4,001 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Donate to Me
More
We have found a solution for:
MDJ's Gingerbread RAM 1.0 RC5
And
Darkstone superRAM v1.5 build

MAsterokki posted the solution.
replace the original system.ext2 with this on.
His post Was Updated

For the DEVs there is a folder filled with working PPP folders for various builds based on devices.

Both the system.ext2 and the folder with PPP options for DEVs can be found here.
(as soon as they are uploaded)

In the folder you can now find the system.ext for Dandiest's Desire Z v0.3.1n, for Darkstone's superram Froyo v1.5 and Superram Sense v0.1 and for MDJ Gingerbread RC5

-----------------------------------

Let's all say Thanks to MAsterokki
and use his thanks button!

-----------------------------------

If you dont have data issues, dont use this system.ext2
-----------------------------------
Last edited by DutchDanny; 30th December 2010 at 12:31 PM.
The Following 20 Users Say Thank You to DutchDanny For This Useful Post: [ View ]
29th December 2010, 07:21 PM   |  #2  
guntcent's Avatar
Senior Member
Flag Garden Grove
Thanks Meter: 14
 
1,019 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
Quote:
Originally Posted by DutchDanny

We have found a solution for:
MDJ's Gingerbread RAM 1.0 RC5
And
Darkstone superRAM v1.5 build

MAsterokki posted the solution.
replace the original system.ext2 with this on.
His post

-----------------------------------

Let's all say Thanks to MAsterokki
and use his thanks button!

whats does this do to the Super Ram build
The Following User Says Thank You to guntcent For This Useful Post: [ View ]
29th December 2010, 07:36 PM   |  #3  
crisisinthecity's Avatar
Senior Member
Flag Cincinnati
Thanks Meter: 55
 
914 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Quote:
Originally Posted by guntcent

whats does this do to the Super Ram build

If you cant' get data to work this will fix it, would be my guess from the bold subject of No Data, but it could be more clear I guess....
Last edited by crisisinthecity; 29th December 2010 at 07:39 PM.
29th December 2010, 07:44 PM   |  #4  
DutchDanny's Avatar
OP Recognized Developer
Flag On Earth
Thanks Meter: 4,697
 
4,001 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by crisisinthecity

If you cant' get data to work this will fix it, would be my guess from the bold subject of No Data, but it could be more clear I guess....

Greaat Guess ! ! !
30th December 2010, 01:27 AM   |  #5  
Senior Member
Flag San Jose
Thanks Meter: 52
 
653 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Any technical explanation for what this fix is? Something about PPP settings doesn't really explain much. Data works fine for me on RC5 Gingerbread but I'm not on Vodafone. Without any details I don't know how this will/can impact me.
30th December 2010, 01:33 AM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 35
 
75 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
More
Quote:
Originally Posted by OCedHrt

Any technical explanation for what this fix is? Something about PPP settings doesn't really explain much. Data works fine for me on RC5 Gingerbread but I'm not on Vodafone. Without any details I don't know how this will/can impact me.

Well this actually should be a disclaimer in the topic start. If you dont have data issues, dont use my system.ext2.

The PPP setttings were replaced with the ones from an earlier build.

BTW, I got The desire Z build, v0.3.1n working with Vodafone NL and it might also solve some problems other people may have with the Deire Z build made by Dandiest. It will be up in a few minutes.
The Following User Says Thank You to MAsterokki For This Useful Post: [ View ]
30th December 2010, 03:06 AM   |  #7  
Senior Member
Flag San Jose
Thanks Meter: 52
 
653 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by MAsterokki

Well this actually should be a disclaimer in the topic start. If you dont have data issues, dont use my system.ext2.

The PPP setttings were replaced with the ones from an earlier build.

BTW, I got The desire Z build, v0.3.1n working with Vodafone NL and it might also solve some problems other people may have with the Deire Z build made by Dandiest. It will be up in a few minutes.

There's always the data freeze with PPP but that seems to be an altogether different issue.
30th December 2010, 11:19 AM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 35
 
75 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
More
Superram Sense build
The working system.ext2 for the superram Sense v0.1 build will be up in a few minutes.
I have also uploaded a folder with build specific working PPP folder for DEVs in the same link. These PPP settings are not just working for the Vodafone NL phones, but have been reported to work on many worldwide providers.

The PPP freeze OCedHrt is talking about may be solved with the new Darkstone Sense build (I spotted he used some different settings that might benefit the PPP upkeep)
Last edited by MAsterokki; 30th December 2010 at 11:22 AM.
The Following User Says Thank You to MAsterokki For This Useful Post: [ View ]
30th December 2010, 11:24 AM   |  #9  
pietrucci's Avatar
Senior Member
Flag Somewhere in the deep South of Holland...
Thanks Meter: 20
 
2,047 posts
Join Date:Joined: Feb 2005
More
Quote:
Originally Posted by MAsterokki

The working system.ext2 for the superram Sense v0.1 build will be up in a few minutes.
I have also uploaded a folder with build specific working PPP folder for DEVs in the same link. These PPP settings are not just working for the Vodafone NL phones, but have been reported to work on many worldwide providers.

The PPP freeze OCedHrt is talking about may be solved with the new Darkstone Sense build (I spotted he used some different settings that might benefit the PPP upkeep)

You're great!
I didn't read up yet, is Vodafone working in the new Desire_Z 0.3.2??? (downloading right now...)
Last edited by pietrucci; 30th December 2010 at 11:27 AM.
30th December 2010, 11:37 AM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 35
 
75 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
More
Quote:
Originally Posted by pietrucci

You're great!
I didn't read up yet, is Vodafone working in the new Desire_Z 0.3.2??? (downloading right now...)

Version 0.3.2 is just a small bugfix, not a build So yes it will still work

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes