5,604,911 Members 33,912 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Dec 29][NO DATA FIX] for RAM BUILDS and all providers

Tip us?
 
DutchDanny
Old
(Last edited by DutchDanny; 30th December 2010 at 11:31 AM.)
#1  
DutchDanny's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 4354
Posts: 3,784
Join Date: Feb 2009
Location: On Earth

 
DONATE TO ME
Default [Dec 29][NO DATA FIX] for RAM BUILDS and all providers

We have found a solution for:
MDJ's Gingerbread RAM 1.0 RC5
And
Darkstone superRAM v1.5 build

MAsterokki posted the solution.
replace the original system.ext2 with this on.
His post Was Updated

For the DEVs there is a folder filled with working PPP folders for various builds based on devices.

Both the system.ext2 and the folder with PPP options for DEVs can be found here.
(as soon as they are uploaded)

In the folder you can now find the system.ext for Dandiest's Desire Z v0.3.1n, for Darkstone's superram Froyo v1.5 and Superram Sense v0.1 and for MDJ Gingerbread RC5

-----------------------------------

Let's all say Thanks to MAsterokki
and use his thanks button!

-----------------------------------

If you dont have data issues, dont use this system.ext2
-----------------------------------





Phones: ONE M8 & HTC OneX | Tablet: Gtab3 8.0

The Following 20 Users Say Thank You to DutchDanny For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
guntcent
Old
#2  
guntcent's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 1,012
Join Date: May 2008
Location: Garden Grove
Quote:
Originally Posted by DutchDanny View Post
We have found a solution for:
MDJ's Gingerbread RAM 1.0 RC5
And
Darkstone superRAM v1.5 build

MAsterokki posted the solution.
replace the original system.ext2 with this on.
His post

-----------------------------------

Let's all say Thanks to MAsterokki
and use his thanks button!
whats does this do to the Super Ram build

- T-Mobile wing...........sold
- T-Mobile TouchPro2 CellPro Rom SOLD
- T-Mobile TouchHD default rom SOLD
- HTC HD2 CM6.1
- T-mobile Mytouch Slide SOLD
- T-mobile G2 CM7 r2
- T-Mobile Mytouch 4G CM7 r2
- T-mobile Mytouch 4G slide Default
- 2 T-Mobile Sensation 4G Pyramid 3D Neon
The Following User Says Thank You to guntcent For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
crisisinthecity
Old
(Last edited by crisisinthecity; 29th December 2010 at 06:39 PM.)
#3  
crisisinthecity's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 55
Posts: 914
Join Date: Nov 2009
Location: Cincinnati
Quote:
Originally Posted by guntcent View Post
whats does this do to the Super Ram build
If you cant' get data to work this will fix it, would be my guess from the bold subject of No Data, but it could be more clear I guess....
HTC Sensation TMOUS- Gimme an unlocked bootloader
HTC HD2- CMYLXGO Stock Desire Nand 1.1.18 w/ 2.15 Radio
 
DutchDanny
Old
#4  
DutchDanny's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 4354
Posts: 3,784
Join Date: Feb 2009
Location: On Earth

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by crisisinthecity View Post
If you cant' get data to work this will fix it, would be my guess from the bold subject of No Data, but it could be more clear I guess....
Greaat Guess ! ! !





Phones: ONE M8 & HTC OneX | Tablet: Gtab3 8.0

 
OCedHrt
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 641
Join Date: May 2009
Location: San Jose
Any technical explanation for what this fix is? Something about PPP settings doesn't really explain much. Data works fine for me on RC5 Gingerbread but I'm not on Vodafone. Without any details I don't know how this will/can impact me.
 
MAsterokki
Old
#6  
Member
Thanks Meter 35
Posts: 75
Join Date: Oct 2006
Quote:
Originally Posted by OCedHrt View Post
Any technical explanation for what this fix is? Something about PPP settings doesn't really explain much. Data works fine for me on RC5 Gingerbread but I'm not on Vodafone. Without any details I don't know how this will/can impact me.
Well this actually should be a disclaimer in the topic start. If you dont have data issues, dont use my system.ext2.

The PPP setttings were replaced with the ones from an earlier build.

BTW, I got The desire Z build, v0.3.1n working with Vodafone NL and it might also solve some problems other people may have with the Deire Z build made by Dandiest. It will be up in a few minutes.
The Following User Says Thank You to MAsterokki For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
OCedHrt
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 641
Join Date: May 2009
Location: San Jose
Quote:
Originally Posted by MAsterokki View Post
Well this actually should be a disclaimer in the topic start. If you dont have data issues, dont use my system.ext2.

The PPP setttings were replaced with the ones from an earlier build.

BTW, I got The desire Z build, v0.3.1n working with Vodafone NL and it might also solve some problems other people may have with the Deire Z build made by Dandiest. It will be up in a few minutes.
There's always the data freeze with PPP but that seems to be an altogether different issue.
 
MAsterokki
Old
(Last edited by MAsterokki; 30th December 2010 at 10:22 AM.)
#8  
Member
Thanks Meter 35
Posts: 75
Join Date: Oct 2006
Default Superram Sense build

The working system.ext2 for the superram Sense v0.1 build will be up in a few minutes.
I have also uploaded a folder with build specific working PPP folder for DEVs in the same link. These PPP settings are not just working for the Vodafone NL phones, but have been reported to work on many worldwide providers.

The PPP freeze OCedHrt is talking about may be solved with the new Darkstone Sense build (I spotted he used some different settings that might benefit the PPP upkeep)
The Following User Says Thank You to MAsterokki For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
pietrucci
Old
(Last edited by pietrucci; 30th December 2010 at 10:27 AM.)
#9  
pietrucci's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 2,034
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere in the deep South of Holland...
Quote:
Originally Posted by MAsterokki View Post
The working system.ext2 for the superram Sense v0.1 build will be up in a few minutes.
I have also uploaded a folder with build specific working PPP folder for DEVs in the same link. These PPP settings are not just working for the Vodafone NL phones, but have been reported to work on many worldwide providers.

The PPP freeze OCedHrt is talking about may be solved with the new Darkstone Sense build (I spotted he used some different settings that might benefit the PPP upkeep)
You're great!
I didn't read up yet, is Vodafone working in the new Desire_Z 0.3.2??? (downloading right now...)
Pietrucci - Sony Xperia Z
 
MAsterokki
Old
#10  
Member
Thanks Meter 35
Posts: 75
Join Date: Oct 2006
Quote:
Originally Posted by pietrucci View Post
You're great!
I didn't read up yet, is Vodafone working in the new Desire_Z 0.3.2??? (downloading right now...)
Version 0.3.2 is just a small bugfix, not a build So yes it will still work

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes