FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

Samsung Galaxy 551 / GT i5510 rooting

22 posts
Thanks Meter: 7
 
By apronouva, Junior Member on 30th December 2010, 05:24 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
9th February 2011, 06:58 AM |#11  
waveboy2u's Avatar
Member
Flag Istanbul
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by bratski

what application is this?

you can root your phone, very easy and safe
 
 
9th February 2011, 03:08 PM |#12  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Smile Rooting GT i5510
can i use SGS_Eclair_Easy_Rooting for rooting this device ? This can root GT 5800/5801 i saw the vedio on youtube by SagarS
10th February 2011, 11:45 AM |#13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
yes it worked for me as well and i have enabled Live Wallpaper on Galaxy 551
14th February 2011, 07:49 AM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by joybanerjee81

yes it worked for me as well and i have enabled Live Wallpaper on Galaxy 551

Please give step by step procedure to enable live wallpaper
The Following User Says Thank You to dks087 For This Useful Post: [ View ]
15th February 2011, 10:02 PM |#15  
Junior Member
Flag istanbul
Thanks Meter: 3
 
More
not work???
22nd February 2011, 05:26 PM |#16  
waveboy2u's Avatar
Member
Flag Istanbul
Thanks Meter: 4
 
More
i have step by step method how to enable live wallpapers on Galaxy 551 on my wordpress blog

Video Samsung Galaxy 551 Live Wallpaper

good luck

if you use mobile phone to access my blog, wordpress is better
Last edited by waveboy2u; 2nd March 2011 at 08:26 AM.
The Following User Says Thank You to waveboy2u For This Useful Post: [ View ]
24th February 2011, 01:14 AM |#17  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Thanx for that.
Last edited by Kshitij Bhatt; 4th March 2011 at 10:37 PM.
24th February 2011, 01:30 AM |#18  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
u said " Use adb with shell command (your phone has to be in developer mode)" how to get thet..?
24th February 2011, 01:41 AM |#19  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
i tried it but when i press enter after first line it says mount -o not found
24th February 2011, 10:57 AM |#20  
waveboy2u's Avatar
Member
Flag Istanbul
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by K****ij Bhatt

i tried it but when i press enter after first line it says mount -o not found

using terminal is a little harder, and not all the time working.
you can connect your phone to computer, activate USB Debugging, start adb shell and copy paste line by line there

!!! your phone must be rooted and you have to give root permission to adb or terminal
The Following User Says Thank You to waveboy2u For This Useful Post: [ View ]
25th February 2011, 01:07 AM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
thanx .. i have rooted my phone using z4root

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes