Unofficial CM12 for Android One, Disabling Encryption on Nexus 6 – XDA TV

Android One devices have received an Unofficial CyanogenMod … more

Pushbullet Universal Copy/Paste Availabe for Linux, Mac OS X

Pushbullet is one of those useful utilities that once installed, permanently … more

Enable the Hidden Notification LED on the Google Nexus 6!

LED notification lights have existed on Android devices since the very beginnings … more

MX Player Ready to Rock on Lollipop

A good video player should be reliable and free. One of the XDA Community Apps, MX Player, meets both of … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

in some slight trouble help please

OP yadabwoy

1st January 2011, 08:52 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
45 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
hi guys happy new year , I seem to have messed up my htc hero last night I went back to the official 1.5 rom by flashing a backup and it as fine but then I tried flashing the official 2.1 but it didnt go past the boot screen so I tried going back into clockworkmod but it just came up with a red triangle it goes into android system recovery 2e instead but wont let me flash anything keeps saying its siganture failed ,, please help me out guys asap as im now phone less , thanks
1st January 2011, 03:57 PM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
45 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
someone please which file do i need to flash in recovery 2e
1st January 2011, 05:06 PM   |  #3  
nijnvy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
106 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Try and recover your phone by downloading an official file from the htc website..

or there might be a similar thread here telling you what to do ..

this should reset your phone so that you can then start again ..

Edit ..: this is the guide you should be using.. the top couple of lines pretty much explains that you need to flash the official file ..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=645253

Have you tried booting without the sd card. Sometimes the SD card corrupts and that triangle shows

also try holding volume up + the power button at the triangle screen and select reboot now if that option comes..
Last edited by nijnvy; 1st January 2011 at 05:20 PM.
The Following User Says Thank You to nijnvy For This Useful Post: [ View ]
1st January 2011, 05:45 PM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
45 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
the thing is it sticks at the 1st boot screen if i power it up holding home + power it goes to android recovery 2e not clockworkmod anymore , if I could get clockwork on there again i could flash the backup file
1st January 2011, 06:17 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
45 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
thanks or you help mate I got it going with fastboot using cmd prompt and restoring backup
1st January 2011, 06:29 PM   |  #6  
nijnvy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
106 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Good work !
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes