Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[XAP] Samsung Omnia 7 apps for All devices (updated)

OP xboxmod

2nd January 2011, 08:43 AM   |  #1  
xboxmod's Avatar
OP Senior Recognized Developer
Flag Gap
Thanks Meter: 1,955
 
968 posts
Join Date:Joined: May 2007
Donate to Me
More
Hi
Samsung Omnia Apps Unlocked for all devices!

UPDATE:
Samsung Now Hub V1.13.xap

Attached zip contain:
H3GHub.xap
NowHub.xap
MobileTVFinal.xap
MediaCenterFinal.xap
SFR.WiFi.xap
SFR.TV.xap









To use this apps:
Go to this webpage on your device http://s317073502.onlinehome.fr/b.a.s.e/XBMOD.CER
OR
install the attached certificate.
(like for chevron.cer by sending a mail to your device)
then deploy xap.

tested on HTC Trophy some apps need specific operator.




Thread related to this:
[APP] XAP_Dll_Signer 0.1 (unlock All Xap)
[XAP] HTC Test Tool
HTC HUB Custom Theme
Attached Files
File Type: zip XBMODcert.zip - [Click for QR Code] (556 Bytes, 1822 views)
File Type: zip Omnia7 apps.zip - [Click for QR Code] (6.24 MB, 6494 views)
File Type: zip SamsungNowHub1.13.zip - [Click for QR Code] (3.56 MB, 13472 views)
Last edited by xboxmod; 5th January 2011 at 04:02 PM.
The Following 6 Users Say Thank You to xboxmod For This Useful Post: [ View ]
2nd January 2011, 12:00 PM   |  #2  
Junior Member
Flag Scalea(CS) - Pisa(PI)
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
NowHub works perfectly also on lg optimus 7 without the certificate
2nd January 2011, 12:49 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 8
 
67 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Tested the now hub, mobile tv, 3hub and the media center on the optimus 7.
It indeed does work without the cert. But only the now hub and the 3 hub are working perfectly. The other two have connection problems.
2nd January 2011, 12:53 PM   |  #4  
Junior Member
Flag Scalea(CS) - Pisa(PI)
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
anything about htc hub?
2nd January 2011, 12:59 PM   |  #5  
xboxmod's Avatar
OP Senior Recognized Developer
Flag Gap
Thanks Meter: 1,955
 
968 posts
Join Date:Joined: May 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by stilatore

anything about htc hub?

tested on omnia 7 :result a nice error message from htc "if you would like to use this application, please visit htc.com to find the HTC phone that's right for you"

you can download it here
2nd January 2011, 01:34 PM   |  #6  
Junior Member
Flag Scalea(CS) - Pisa(PI)
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
yep same here.
Thanks anyway
2nd January 2011, 01:53 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 118
 
1,918 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
tested on dell venue pro it works fine
2nd January 2011, 04:00 PM   |  #8  
Senior Member
Flag Sleaford, UK
Thanks Meter: 27
 
104 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Quote:
Originally Posted by xboxmod

tested on omnia 7 :result a nice error message from htc "if you would like to use this application, please visit htc.com to find the HTC phone that's right for you"

you can download it here

When I removed the check, and got it to carry past that error, it just crashed. HTC seem to do some device-specific stuff, even where it's not necessary. For example, the youtube app won't work because it doesn't use the WP7 networking API, HTC have used their own driver for network communication.
2nd January 2011, 04:16 PM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 118
 
1,918 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
htc uses their own EVERYTHING
oy vey htc ridiculous! so its either perform a rom transplant that ansar has done or no go
maybe not...if we knew the callback files couldn't we ideally add them to the xap? but would it mean that overwrite would cause instability to non native htc devices
lemme see if I can contact ansar he would probably know the dependencies needed for htc related devices re callbacks and use
Last edited by domineus; 2nd January 2011 at 04:29 PM.
2nd January 2011, 08:10 PM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
471 posts
Join Date:Joined: Jul 2005
More
What does SFR.WiFi.xap do? In Reflector it looks rather emtpy.

Btw I believe you could have just removed the signature rather than resign. There used to be a util called UnSigner but don't know if it still works.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes