FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[XAP] Samsung Omnia 7 apps for All devices (updated)

969 posts
Thanks Meter: 1,957
 
By xboxmod, Senior Recognized Developer on 2nd January 2011, 07:43 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi
Samsung Omnia Apps Unlocked for all devices!

UPDATE:
Samsung Now Hub V1.13.xap

Attached zip contain:
H3GHub.xap
NowHub.xap
MobileTVFinal.xap
MediaCenterFinal.xap
SFR.WiFi.xap
SFR.TV.xap









To use this apps:
Go to this webpage on your device http://s317073502.onlinehome.fr/b.a.s.e/XBMOD.CER
OR
install the attached certificate.
(like for chevron.cer by sending a mail to your device)
then deploy xap.

tested on HTC Trophy some apps need specific operator.




Thread related to this:
[APP] XAP_Dll_Signer 0.1 (unlock All Xap)
[XAP] HTC Test Tool
HTC HUB Custom Theme
Attached Files
File Type: zip XBMODcert.zip - [Click for QR Code] (556 Bytes, 1860 views)
File Type: zip Omnia7 apps.zip - [Click for QR Code] (6.24 MB, 6602 views)
File Type: zip SamsungNowHub1.13.zip - [Click for QR Code] (3.56 MB, 14046 views)
Last edited by xboxmod; 5th January 2011 at 03:02 PM.
The Following 6 Users Say Thank You to xboxmod For This Useful Post: [ View ]
 
 
2nd January 2011, 11:00 AM |#2  
Junior Member
Flag Scalea(CS) - Pisa(PI)
Thanks Meter: 1
 
More
NowHub works perfectly also on lg optimus 7 without the certificate
2nd January 2011, 11:49 AM |#3  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Tested the now hub, mobile tv, 3hub and the media center on the optimus 7.
It indeed does work without the cert. But only the now hub and the 3 hub are working perfectly. The other two have connection problems.
2nd January 2011, 11:53 AM |#4  
Junior Member
Flag Scalea(CS) - Pisa(PI)
Thanks Meter: 1
 
More
anything about htc hub?
2nd January 2011, 11:59 AM |#5  
xboxmod's Avatar
OP Senior Recognized Developer
Flag Gap
Thanks Meter: 1,957
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by stilatore

anything about htc hub?

tested on omnia 7 :result a nice error message from htc "if you would like to use this application, please visit htc.com to find the HTC phone that's right for you"

you can download it here
2nd January 2011, 12:34 PM |#6  
Junior Member
Flag Scalea(CS) - Pisa(PI)
Thanks Meter: 1
 
More
yep same here.
Thanks anyway
2nd January 2011, 12:53 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 130
 
More
tested on dell venue pro it works fine
2nd January 2011, 03:00 PM |#8  
Senior Member
Flag Sleaford, UK
Thanks Meter: 27
 
More
Quote:
Originally Posted by xboxmod

tested on omnia 7 :result a nice error message from htc "if you would like to use this application, please visit htc.com to find the HTC phone that's right for you"

you can download it here

When I removed the check, and got it to carry past that error, it just crashed. HTC seem to do some device-specific stuff, even where it's not necessary. For example, the youtube app won't work because it doesn't use the WP7 networking API, HTC have used their own driver for network communication.
2nd January 2011, 03:16 PM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 130
 
More
htc uses their own EVERYTHING
oy vey htc ridiculous! so its either perform a rom transplant that ansar has done or no go
maybe not...if we knew the callback files couldn't we ideally add them to the xap? but would it mean that overwrite would cause instability to non native htc devices
lemme see if I can contact ansar he would probably know the dependencies needed for htc related devices re callbacks and use
Last edited by domineus; 2nd January 2011 at 03:29 PM.
2nd January 2011, 07:10 PM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
What does SFR.WiFi.xap do? In Reflector it looks rather emtpy.

Btw I believe you could have just removed the signature rather than resign. There used to be a util called UnSigner but don't know if it still works.
3rd January 2011, 12:51 AM |#11  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Every time I sync with zune I have to reunlock my optimus 7 and have to reinstall the samsung apps cause after the sync they stop working.
Anybody found a solution to that yet?

I really like the now hub since there isn't anything like that on the E900 but if I have to install it few times a day I have to pass it.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes