Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

[Q] is it possible to remap buttons on home screen?

OP sjpn

6th January 2011, 11:12 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
45 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Hi
Is it possible to remap the button around the apps button on the home screen? The ones I'm talking about are the mail/browser/music/photos buttons. I'm on elocitymod 1.0c (and loving it)
thanks
7th January 2011, 02:03 AM   |  #2  
Mr. Clown's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator - Fear the Clown
Flag Lake Ridge, Virginia
Thanks Meter: 2,385
 
5,908 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Donate to Me
More
Moved to general as not android development.
7th January 2011, 05:14 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I don't know how to do this with the default launcher. However, if you install another launcher such as Launcher Pro (found in the market) it will allow you a lot more customization including remapping the button. Just press and hold the button you want to remap.

Quote:
Originally Posted by sjpn

Hi
Is it possible to remap the button around the apps button on the home screen? The ones I'm talking about are the mail/browser/music/photos buttons. I'm on elocitymod 1.0c (and loving it)
thanks

8th January 2011, 11:46 PM   |  #4  
johng75's Avatar
Senior Member
Flag S.W. Florida
Thanks Meter: 23
 
805 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
i use ADW-Launcher, but i move the app to the homescreen, then instead of dragging it to the trash like i would remove it, i drag it over the button i want it to replace... default homescreen should work the same way...
10th January 2011, 03:30 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
45 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Thanks. using launcher pro after trying adw as well. Adw has a lot of nice features. But I prefer the stability and speed of launcher pro. I also find home switcher useful to switch b/w launchers when I need to.
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes