Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,814,393 Members 53,729 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

how to flash HTC HD7

Tip us?
 
searchbuz
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Oct 2007
Talking how to flash HTC HD7

HI Everyone!
I have HTC HD7 and I want install custom rom on it: RUU_Schubert_TMOUS_1.18.531.01_Radio_5.51.09.11a_2 2.31.50.09_Signed_SCHUBERT_RELEASE.
My computer running Windows 7(64 bit). Can somebody give me detail instruction how I can do that installation?
Thank you so much.
I just can't install active sync on my computer...
 
alesscam
Old
#2  
alesscam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 132
Posts: 2,228
Join Date: Jul 2008
Location: Ancona
Active sync don't work with wp7

turn off your HD7
press and hold "Volume Down" button
press "power button" and your device will go in bootloader mode
now you can flash rom
My Device:
Galaxy Note
Nexus S


If you like my work,please
DONATE


Italian Support on HDBlog.it

My AxLor ROM:
Galaxy Note
GalaxyS2
NexusS
HTC HD2
 
Shu.
Old
#3  
Shu.'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 131
Posts: 812
Join Date: Jun 2010
Location: Seoul
Quote:
Originally Posted by alesscam View Post
Active sync don't work with wp7

turn off your HD7
press and hold "Volume Down" button
press "power button" and your device will go in bootloader mode
now you can flash rom
Just remember one more thing, you can't install a custom rom since we dont have any HSPL for HD7 yet.

You can however, update to an official ROM that fits your phone's region ID
Phones: Touch 3G, HD2, HD7, Galaxy S, Sensation, Galaxy Nexus, One X, Nexus 4, Lumia 720, HTC One, iPhone 5s, HTC One M8
.
Tablets: Asus TF300T, Microsoft Surface, Asus Nexus 7 (LTE), iPad Air
.
 
jasonsharp
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 28
Join Date: Nov 2006
Please note that if your machine shows "security unlock" on bootloader mode, then you can flash any room. If not, only option is to use a Y cable and goldcard.

Here is my BTLD:


This is unlocked by HTC, so luck to got my HD7
 
zeka1974
Old
#5  
zeka1974's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 523
Join Date: Apr 2008
Location: Sintra
Quote:
Originally Posted by jasonsharp View Post
Please note that if your machine shows "security unlock" on bootloader mode, then you can flash any room. If not, only option is to use a Y cable and goldcard.

Here is my BTLD:


This is unlocked by HTC, so luck to got my HD7
Hi jason

How did you get "security unlock" ?

Thanks
Santos
NOKIA LUMIA 1520 * SO: ‎8..0.10521.155

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes