Android 5.0 Lollipop in 3D–EVO 3D, That Is!

It is that time of the year once again. Flowers bloom (or snow falls, depending on which … more

Gaming Console with Lollipop? Ouya Gets an Android TV Port

Android is a very flexible platform, and it can be used on a large variety of … more

Android App Review: Manage Your Connections Automagically – XDA TV

Material Design is all the buzz in the Android world right now. … more

Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

Nandroid

OP nuggyunlimited

11th January 2011, 01:44 AM   |  #1  
nuggyunlimited's Avatar
OP Senior Member
Flag Detoit, MI
Thanks Meter: 321
 
4,982 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
I think there is something wrong with mine. It's been running a backup for about 10 minutes and still isn't done the dots are pass the htc logo now. I'm using the latest RA it's never took this long and it's not much on my phone to backup. It's been doing this all day been having to do a battery pull. It will restore and flash the right way but my backups arent finishing I'm going to let it fun for about 12 more minutes and if it's not done there is something really wrong. Anyone having this problem?
11th January 2011, 02:11 AM   |  #2  
nuggyunlimited's Avatar
OP Senior Member
Flag Detoit, MI
Thanks Meter: 321
 
4,982 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Here is what I looks like can someone help



Sent from my PC36100 using XDA App
11th January 2011, 02:15 AM   |  #3  
Retired Forum Moderator
Thanks Meter: 352
 
1,523 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
I had this issue on 1.8 a few weeks ago, make sure your not plugged in. What I ended up doing was scan disk my card in my pc (found errors) then re partition my sdcard in the phone, then re flash my rom. I also updated to 2.2.1. After all this my problem went away. Not sure if you have to do it all.

Sent from my PC36100 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to bwcorvus For This Useful Post: [ View ]
11th January 2011, 02:18 AM   |  #4  
nuggyunlimited's Avatar
OP Senior Member
Flag Detoit, MI
Thanks Meter: 321
 
4,982 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by bwcorvus

I had this issue on 1.8 a few weeks ago, make sure your not plugged in. What I ended up doing was scan disk my card in my pc (found errors) then re partition my sdcard in the phone, then re flash my rom. I also updated to 2.2.1. After all this my problem went away. Not sure if you have to do it all.

Sent from my PC36100 using Tapatalk

Thanks will try that A.S.A.P
11th January 2011, 02:31 AM   |  #5  
nuggyunlimited's Avatar
OP Senior Member
Flag Detoit, MI
Thanks Meter: 321
 
4,982 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
You are a life saver I scanned my sd with my computer it found errors and fixed them and nandroid went smooth.


Quote:
Originally Posted by bwcorvus

I had this issue on 1.8 a few weeks ago, make sure your not plugged in. What I ended up doing was scan disk my card in my pc (found errors) then re partition my sdcard in the phone, then re flash my rom. I also updated to 2.2.1. After all this my problem went away. Not sure if you have to do it all.

Sent from my PC36100 using Tapatalk

11th January 2011, 02:41 AM   |  #6  
Retired Forum Moderator
Thanks Meter: 352
 
1,523 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
Glad i could help, like i said wasn't sure which step actually fixed it, but i knew one did
11th January 2011, 04:26 AM   |  #7  
nuggyunlimited's Avatar
OP Senior Member
Flag Detoit, MI
Thanks Meter: 321
 
4,982 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
I'm just glad it works lol

Quote:
Originally Posted by bwcorvus

Glad i could help, like i said wasn't sure which step actually fixed it, but i knew one did



Sent from my PC36100 using XDA App

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes