FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

{X10}[DEVELOPMENT] -FXP130- CM7.2.0 - RELEASED - FreeXperia Project

6,884 posts
Thanks Meter: 39,372
 
By jerpelea, Senior Recognized Developer on 13th January 2011, 07:39 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
6th October 2011, 08:06 PM |#12741  
Member
Flag Cusco
Thanks Meter: 30
 
More
Hey guys, I have a question, I installed the ROM, everything was perfect until I tried to reproduce a HD video, and it says that can't reproduce it, do you know why??
Thanks.
 
 
6th October 2011, 08:07 PM |#12742  
briandevlin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 256
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sahibunlimited

Well said mate!

And the point of your post, of topic and nothing to do with developement.

Sent from my X10i using XDA Premium App
6th October 2011, 08:13 PM |#12743  
sahibunlimited's Avatar
Recognized Contributor
Flag Nagpur
Thanks Meter: 2,455
 
More
Quote:
Originally Posted by briandevlin

And the point of your post, of topic and nothing to do with developement.

Sent from my X10i using XDA Premium App

Quote:
Originally Posted by briandevlin

Haha

Sent from my X10i using XDA Premium App


Then what about this is this related to developnment?
robertberma spams a lot posted apps the DEV section twice!
__________________

Thanks J for the great ROM!
Working great and thanks to colossus to get my 3g work...
Last edited by sahibunlimited; 6th October 2011 at 08:15 PM.
6th October 2011, 08:16 PM |#12744  
briandevlin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 256
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sahibunlimited

Then what about this is this related to developnment?
That guy spams a lot posts apps the DEV section twice!
__________________

Thanks J for the great ROM!
Working great and thanks to colossus to get my 3g work...

Its not Im just laughing at YOU

Sent from my X10i using XDA Premium App
6th October 2011, 08:18 PM |#12745  
kinglargo's Avatar
Senior Member
Flag Brussels
Thanks Meter: 101
 
More
Report
first: Can we please stop replying to stupid post and concentrate on what really matters testing!

second: now my report

-The WiFi fix (thanks Smart) works, but it lose connectivity after 15-20 minutes and have to reboot again.
-Video is very laggy, but I feel we are close



Thanks FXP-Team
The Following 2 Users Say Thank You to kinglargo For This Useful Post: [ View ]
6th October 2011, 08:18 PM |#12746  
sahibunlimited's Avatar
Recognized Contributor
Flag Nagpur
Thanks Meter: 2,455
 
More
Quote:
Originally Posted by briandevlin

Its not Im just laughing at YOU

Sent from my X10i using XDA Premium App

U even can't do more than that!
PM me for futher
6th October 2011, 08:34 PM |#12747  
colossus's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter: 3,124
 
Donate to Me
More
C'mon guy's lets be friends now and try and sort these connection problems out.

Ok, i did have the issue earlier but my phone has been ok for the last hour so is anybody else running ok now?
The Following 4 Users Say Thank You to colossus For This Useful Post: [ View ]
6th October 2011, 08:42 PM |#12748  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by colossus

C'mon guy's lets be friends now and try and sort these connection problems out.

Ok, i did have the issue earlier but my phone has been ok for the last hour so is anybody else running ok now?

I'm still having the wifi trouble. I've tried all the posts so far and best I get is a quick solution after using 3g with wifi off. But in the end, the wifi simply stops.
6th October 2011, 08:45 PM |#12749  
Zocker Tko's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 78
 
More
for wifi/data (internet) just an idea, maybe im wrong

it seems stable 30, updated to the 30a and then 30b gaves problems?
for me 30 to 30b, i have no problems

maybe a fresh install will help, or go back to your backup from 30 and then update to 30b
6th October 2011, 08:46 PM |#12750  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by newalopez

WiFi + Crash System Server did the trick, With FXB030b, tnx.

hi,

This trick did it for some time after a while I was not able to connect.
I have to repeat the crashing server again and again. I am back to fxp30.

Cheers

Sent from my X10i using Tapatalk
6th October 2011, 08:48 PM |#12751  
colossus's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter: 3,124
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by taligent

I'm still having the wifi trouble. I've tried all the posts so far and best I get is a quick solution after using 3g with wifi off. But in the end, the wifi simply stops.

Hi Bro,

The only other thing you can do, which i have, is to use recovery to wipe both caches, wipe cache partition and dalvik-cache in advanced, try it and post back if it helps.
The Following User Says Thank You to colossus For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
2.3.5, bl unlocked cm7, bun trip, cam is coming!!!, clockworkmod recovery, cm7 bootloop rom, cm7.1, cwm, cyanogen, cyanogenmod, cyclic rebooting rom, deepsleep working, fps uncapped, freexperia project, freexperia team rocks, gingerbread, gingerbread rom, jerpelea, masterpiece, r.i.p wlod, stable cm7 rom, trip is a banned dev from ireland, vga, who's trip?
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes