FORUMS

Nexus & Cookies: A More Focused Direction?

It is that time of the year again, and we are approaching the day where Android fans all over … more

LG G4 US Carrier Release Dates

The LG G4 was announced on April 29th with its Snapdragon 808 SoC, a welcomed change from its higher-end … more

Microsoft Reaches Pre-Install Agreement With New OEMs

As of late, Microsoft has been making a subtle but widespread play into the … more

Discover XDA: Discover Greater

We’ve all been there at some point in our XDA lives; we used to spend hours browsing over the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Rom manager not working, any simple alternates?

13th January 2011, 08:50 PM |#1  
OP Senior Member
Flag Dundee
Thanks Meter: 5
 
More
I managed to root my phone and install Rom manager from the marketplace so I could flash a stock 2.2 rom (instead of the 02 one I have)

But I cannot get it to boot into clockwork recovery or install from SD card.

any ideas?
 
 
13th January 2011, 08:56 PM |#2  
lufc's Avatar
Retired Senior Moderator / Resident Priest
Flag Blackpool UK
Thanks Meter: 1,576
 
Donate to Me
More
Moving to Q&A SECTION

Wot phone is it 02 or at&t you need to install streakmod recovery or clockwork mod recovery
13th January 2011, 09:01 PM |#3  
OP Senior Member
Flag Dundee
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by lufc

Moving to Q&A SECTION

Wot phone is it 02 or at&t you need to install streakmod recovery or clockwork mod recovery

Its 02, I installed Rom manager (previously clockwork mod). I successfully flashed the recovery but when It reboots it doesn't boot into recovery.
13th January 2011, 11:01 PM |#4  
lufc's Avatar
Retired Senior Moderator / Resident Priest
Flag Blackpool UK
Thanks Meter: 1,576
 
Donate to Me
More
Flash THIS Recovery
Or THIS Recovery

And both will let you into recovery but you can only flash a custom rom with those recoverys

If you want to flash THE OFFICIAL 2.2 Then Flash THIS Recovery

Hope that helps
13th January 2011, 11:01 PM |#5  
OP Senior Member
Flag Dundee
Thanks Meter: 5
 
More
Edit: Ah posted at the same time.. will have a look and report back shortly, thanks!

EDIT 2: Ok, had a look.... how to I flash recovery's? ROM manager has the option to use different recovery greyed out? And there no way im doing that fastboot, takes far too long!
Last edited by Megacamz; 13th January 2011 at 11:12 PM.
14th January 2011, 12:23 AM |#6  
nickshertzer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 614
 
More
So have you figured out that ROM Manager doesn't work for the Streak?

Hmm... QDL and Fastboot seem to take a little less time than say AT&T OTA :P

Start Here:
http://streakdroid.com/?page_id=92
29th October 2011, 01:14 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
What I missed ? Everytimes , I tries to flash a new rom on my Dell Streak , with Rom Manager , when I finished the step " reboot and install " , then my Streak simply rebooted and then no further action taken .
29th October 2011, 01:36 PM |#8  
Strephon Alkhalikoi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 673
 
More
To everyone trying to use ROM Manager on the Streak:

STOP!

ROM Manager has never worked on the Streak and continuing to try to use it will only result in headaches on your part. The only accepted method of flashing a ROM on a Streak is through the Recovery. Speaking of the Recovery, it should NOT be Clockworkmod, because that recovery doesn't work properly with the Streak. Streakmod is the recommended recovery.

Now, had you ROM Manager guys actually searched the forums you would have found this out rather than posting yet another thread on how the app doesn't work.

Next time use the damn search engine on this site. It's not there just to make the site look pretty, and in using it you will in fact be following the site's rules.

Any questions?
Last edited by Strephon Alkhalikoi; 29th October 2011 at 04:33 PM. Reason: Missing word in last sentence.
29th October 2011, 03:01 PM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 155
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Strephon Alkhalikoi


Next time use the damn search engine on this site. It's not there just make the site look pretty, and in using it you will in fact be following the site's rules.

Any questions?

you all over the place with this. You are my hero right now.

Sadly the folks will still post without searching.
29th October 2011, 04:42 PM |#10  
Strephon Alkhalikoi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 673
 
More
Quite honestly, I have little enough patience for people as it is. People who seek the "quick fix" and are unwilling to put the time in to learn about their devices are annoying enough. Lazy ass people who can't be bothered to spend the time looking for answers to their questions before posting are a plague. Both deserve to be taken to the back of the tool shed and flogged.

I believe from now on, in addition to calling out people for being total idiots, I'll be reporting the posts as well. Because this bulls**t has got to stop. Searching before posting is the number one site rule on XDA, and it's about damn time it gets enforced. The only way for it to BE enforced is by letting the moderators know about it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes