Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,768,845 Members 50,554 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Remove WP7 on Hd2...Please desperate.

Tip us?
 
akhil3
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 4
Join Date: Jan 2011
Default Remove WP7 on Hd2...Please desperate.

Hi

I have searched around the forum without any luck on how to remove the windows phone 7 from my uncle's HD2. How can reflash it to the stock rom, which windows 6.5 because activating 7 on the phone is a bit hard and i m not really getting how to do. So I'll just get it back to stock rom and wait for some thing more stable and easier.

Please help me, my uncle's contacts are on this phone, and he cant get it back to normal.
The Following User Says Thank You to akhil3 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
H-KaN
Old
#2  
H-KaN's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 134
Posts: 605
Join Date: Dec 2010
Location: Goslar
if u didnt backup the phone contacts i guess they are gone because after a flash everything gets lost...u can flash back the stock winmo rom...hold volume down button and start the phone wait till u see the three colored screen...plug in pc till u see usb writing instead of serial...then start flash stock rom from pc...but nothing from ur data will be there anymore...so if u still have the contacts on phone make a backup before u flash
The Following 2 Users Say Thank You to H-KaN For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
tafo
Old
#3  
tafo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 174
Join Date: Dec 2008
Location: Beirut
Man. You have two ways.. even to flash nand android or returning back to wm6.5 to return to wm 6.5 u first turn off ur fone, press volume down and power botton to go to the multi color screen .. and then flash ur favorate wm 6.5 rom.. and sorry to tell u that the contacts are alreqdy rlearased if they were on wm 6,5 ..
Previous Phones: Imate Pocket pc,Imate jam, Imate K jam, Imate Ultimate 6150, sony ericsson w850, sony ericcson w910, sony ericsson xperia, HTC diamond, HTC HD, HTC HD2 !!!,blackberrybold 9700,(worst times of my life) htc chacha(disappointing instead it has a great keyboard),HTC EVO 3D
Current Phone:HTC ONE xXx


Curent Rom:
Trying various Roms..flasholic
Recovery:CWM Recovery
Kernal: Stock
The Following User Says Thank You to tafo For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
RadiantSkies
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 9
Join Date: Nov 2010
Location: Grafton
You can reflash Windows Mobile 6.5 by holding down the volume- button as you power on the phone. Then just flash a stock ROM through the bootloader like normal.

As for his contacts being on the phone, if they were in Windows Phone 7 you can back them up using a Gmail account, and if they were on Windows Mobile 6.5, then I'm sad to say that they have been erased.
The Following User Says Thank You to RadiantSkies For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
akhil3
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 4
Join Date: Jan 2011
Default htc hd2 does not show sd card

Thanks guys i have revereted back to win 6.5 on my htc hd2 but i have problem with sd card my phone dose not show any card is installed
 
domenukk
Old
#6  
domenukk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 24
Posts: 807
Join Date: Jan 2010
You have to format the SD card.
I don't know if you can do it in WinMo (probably you can)
Otherwise you'll have to do it on your pc.
 
Tico.ASandoval14
Old
#7  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 97
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by akhil3 View Post
Thanks guys i have revereted back to win 6.5 on my htc hd2 but i have problem with sd card my phone dose not show any card is installed
Try formatting your memory card.
 
junjunxu
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Sep 2006
Quote:
Originally Posted by akhil3 View Post
Thanks guys i have revereted back to win 6.5 on my htc hd2 but i have problem with sd card my phone dose not show any card is installed
I formatted the SD card back to FAT32 in a digital camera.
 
Mikeysm21
Old
#9  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 31
Join Date: Jun 2010
Default You can-

You can format the SD card on Win Mo 6.5
Go to tools/format SD card.
Format it to whatever you need.
 
jcsy
Old
#10  
jcsy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 925
Posts: 3,529
Join Date: Jan 2009
Location: Land of the HD2/EVO3D/GTAB10.1(2)

 
DONATE TO ME
depends whether Wm6.5 can recognize this "formatted" partition created by WM7

if unable to, you probably need some tools or software

or use a digital camera or for me, SD card reader etc
Primary: HTC EVO3D GSM HBOOT 1.49.0007 S-OFF
ROM: Johnnyslt CM11 (20 June 2014)
Radio: 11.77.3504.00P

CID: HTC__044
CPU: 384-1180mhz (Interactive)
Kernel: KSM OFF, NOOP

SD Card: Sandisk 4x 32GB


Secondary: HTC HD2 HSPL 2.08
ROM: WP7.8 PDAIMATEJAM v8.9
Radio: 2.15.50

Soft Radio: 5.51
CPU: 998mhz

SD Card: Sandisk 4x 16GB


THANK POSTS ARE TEMPORARY, THANKS BUTTON IS PERMANENT

The Following User Says Thank You to jcsy For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes