The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

How to Root Android Wear 5.0.1 Lollipop Devices – XDA TV

The Lollipop update for Android Wear devices has hit the market and people are … more

Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Swype beta

OP vampir4997

20th January 2011, 04:14 PM   |  #1  
vampir4997's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 244
 
1,475 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Swype beta open and works great on shift!

Sent from my PG06100 using XDA App
25th January 2011, 02:57 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
218 posts
Join Date:Joined: May 2006
http://beta.swype.com

I've been using it too, but I did notice that after a reboot or on occasion that it won't swype unless you switch to another keyboard first, type something, and then switch back.
25th January 2011, 05:30 PM   |  #3  
zeropants's Avatar
Senior Member
Flag Bloomington, IL
Thanks Meter: 27
 
597 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
Quote:
Originally Posted by silex

http://beta.swype.com

I've been using it too, but I did notice that after a reboot or on occasion that it won't swype unless you switch to another keyboard first, type something, and then switch back.

Same thing here. But, it's working 98% of the time. I have been using it as my main soft keyboard and it's been solid enough to keep going.
26th January 2011, 03:58 AM   |  #4  
EricSS619's Avatar
Senior Member
Flag San Diego
Thanks Meter: 21
 
557 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by silex

http://beta.swype.com

I've been using it too, but I did notice that after a reboot or on occasion that it won't swype unless you switch to another keyboard first, type something, and then switch back.

Had the same problem, not sure what causes it.

Sent from my PG06100 using XDA App
26th January 2011, 04:11 AM   |  #5  
cloverdale's Avatar
Senior Member
Flag Washington DC
Thanks Meter: 147
 
1,597 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
All you need to do is uncheck swype, press home, go back to keyboard settings and enable swype. Then it works. No need to type with another keyboard.
26th January 2011, 11:52 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
218 posts
Join Date:Joined: May 2006
Angry
Quote:
Originally Posted by cloverdale

All you need to do is uncheck swype, press home, go back to keyboard settings and enable swype. Then it works. No need to type with another keyboard.

Both methods appear to work. Pick your poison!
27th January 2011, 03:45 AM   |  #7  
jesusice's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,038
 
3,022 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by cloverdale

All you need to do is uncheck swype, press home, go back to keyboard settings and enable swype. Then it works. No need to type with another keyboard.

Slightly quicker: In text box just change input method to any other keyboard then change right back to Swype. Don't have to leave the text box.
27th January 2011, 12:43 PM   |  #8  
cloverdale's Avatar
Senior Member
Flag Washington DC
Thanks Meter: 147
 
1,597 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by jesusice

Slightly quicker: In text box just change input method to any other keyboard then change right back to Swype. Don't have to leave the text box.

Very nice. Thanks.
27th January 2011, 09:03 PM   |  #9  
fifedogg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 99
 
693 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
The full version of Swype works perfect and better than the beta. It can be found for free if you know where to look
27th January 2011, 09:08 PM   |  #10  
cloverdale's Avatar
Senior Member
Flag Washington DC
Thanks Meter: 147
 
1,597 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by fifedogg

The full version of Swype works perfect and better than the beta. It can be found for free if you know where to look

There is no full version yet. Check the swype website.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes