Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

(Tip) Disable proximity sensor

OP blognc

8th April 2011, 06:45 PM   |  #21  
mtnlion's Avatar
Senior Member
Flag in the mountains of south east tennessee
Thanks Meter: 326
 
822 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
I believe you have to edit the rom first then flash it since the aria is s-on.

Sent from my Liberty using XDA App
10th April 2011, 08:10 AM   |  #22  
Senior Member
Thanks Meter: 273
 
592 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
I almost always used the power button to hang up. Is there any way to edit the call screen and rearrange some of the buttons? Or any custom screens/apps? I would love a custom call screen with a tiny "end call" button in the corner, and a big speaker button in the middle.
10th April 2011, 04:10 PM   |  #23  
mtnlion's Avatar
Senior Member
Flag in the mountains of south east tennessee
Thanks Meter: 326
 
822 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Try dialer one from the market

Sent from my Liberty using XDA App
10th April 2011, 11:46 PM   |  #24  
Senior Member
Thanks Meter: 273
 
592 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by mtnlion

Try dialer one from the market

Sent from my Liberty using XDA App

I meant the actual in-call screen itself with. I already have dialer one.
I would love something with the number pad displayed on by default and a much smaller "end-call" button.
11th April 2011, 12:08 PM   |  #25  
Member
Flag Samara
Thanks Meter: 12
 
32 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
tomween1, fmac,
try put this file (unzip first!) to /data/local/ it must be work in CM7 or maybe lower...
Attached Files
File Type: 7z userinit.7z - [Click for QR Code] (167 Bytes, 754 views)
The Following 5 Users Say Thank You to UksusoFF For This Useful Post: [ View ]
15th April 2011, 10:23 AM   |  #26  
hawk8509's Avatar
Junior Member
Flag Raleigh, NC
Thanks Meter: 0
 
27 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
I have that same problem. i cant wake the screen up to end a call. Do you know a fix?
15th April 2011, 10:32 AM   |  #27  
Member
Flag Samara
Thanks Meter: 12
 
32 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by hawk8509

I have that same problem. i cant wake the screen up to end a call. Do you know a fix?

If you on CM7 or 6 put file from #25 post, and go to Settings - CM Settings - Input and check on "Trackball wake". And now, after call screen will be wake up by pressing trackball and\or power button
The Following User Says Thank You to UksusoFF For This Useful Post: [ View ]
15th April 2011, 09:36 PM   |  #28  
Quote:
Originally Posted by UksusoFF

If you on CM7 or 6 put file from #25 post, and go to Settings - CM Settings - Input and check on "Trackball wake". And now, after call screen will be wake up by pressing trackball and\or power button

Herein lies the problem, the phone was updated to 2.2.2 by at&t so I can't install cm7
15th April 2011, 11:56 PM   |  #29  
Member
Flag Samara
Thanks Meter: 12
 
32 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
post there system/etc/init.d/*.* contents. maybe it worked too
7th November 2011, 06:56 AM   |  #30  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
UksusoFF solution worked like a charm for CM7 on Nexus One. Proximity sensor is disabled now. Now screen doesn't go blank when I dial someone and is easily turned on with trackball.
Last edited by smartov; 7th November 2011 at 07:00 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes