Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,791 Members 53,707 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

(Tip) Disable proximity sensor

Tip us?
 
mtnlion
Old
#21  
mtnlion's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 313
Posts: 805
Join Date: Feb 2011
Location: in the mountains of south east tennessee
I believe you have to edit the rom first then flash it since the aria is s-on.

Sent from my Liberty using XDA App
 
jamus28
Old
#22  
Senior Member
Thanks Meter 266
Posts: 588
Join Date: Mar 2011
I almost always used the power button to hang up. Is there any way to edit the call screen and rearrange some of the buttons? Or any custom screens/apps? I would love a custom call screen with a tiny "end call" button in the corner, and a big speaker button in the middle.
 
mtnlion
Old
#23  
mtnlion's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 313
Posts: 805
Join Date: Feb 2011
Location: in the mountains of south east tennessee
Try dialer one from the market

Sent from my Liberty using XDA App
 
jamus28
Old
#24  
Senior Member
Thanks Meter 266
Posts: 588
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by mtnlion View Post
Try dialer one from the market

Sent from my Liberty using XDA App
I meant the actual in-call screen itself with. I already have dialer one.
I would love something with the number pad displayed on by default and a much smaller "end-call" button.
 
UksusoFF
Old
#25  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 32
Join Date: Jul 2010
Location: Samara
tomween1, fmac,
try put this file (unzip first!) to /data/local/ it must be work in CM7 or maybe lower...
Attached Files
File Type: 7z userinit.7z - [Click for QR Code] (167 Bytes, 738 views)
The Following 5 Users Say Thank You to UksusoFF For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
hawk8509
Old
#26  
hawk8509's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 27
Join Date: Nov 2010
Location: Raleigh, NC
I have that same problem. i cant wake the screen up to end a call. Do you know a fix?
 
UksusoFF
Old
#27  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 32
Join Date: Jul 2010
Location: Samara
Quote:
Originally Posted by hawk8509 View Post
I have that same problem. i cant wake the screen up to end a call. Do you know a fix?
If you on CM7 or 6 put file from #25 post, and go to Settings - CM Settings - Input and check on "Trackball wake". And now, after call screen will be wake up by pressing trackball and\or power button
The Following User Says Thank You to UksusoFF For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
TonyStark
Old
#28  
TonyStark's Avatar
Forum Moderator
Thanks Meter 5,198
Posts: 8,184
Join Date: May 2008
Location: Malibu Point
Quote:
Originally Posted by UksusoFF View Post
If you on CM7 or 6 put file from #25 post, and go to Settings - CM Settings - Input and check on "Trackball wake". And now, after call screen will be wake up by pressing trackball and\or power button
Herein lies the problem, the phone was updated to 2.2.2 by at&t so I can't install cm7




 
UksusoFF
Old
#29  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 32
Join Date: Jul 2010
Location: Samara
post there system/etc/init.d/*.* contents. maybe it worked too
 
smartov
Old
(Last edited by smartov; 7th November 2011 at 06:00 AM.)
#30  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Nov 2011
UksusoFF solution worked like a charm for CM7 on Nexus One. Proximity sensor is disabled now. Now screen doesn't go blank when I dial someone and is easily turned on with trackball.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes