Post Reply

[APP] Desire HD Touch Input

OP KennyDumah

24th January 2011, 02:55 PM   |  #1  
KennyDumah's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 126
 
913 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
There you go!

The Desire HD Touch Input.
I don't know if it's work on all ROM's.
But it should.

Flash it via recovery without a wipe!

Still only works on the Desire. Other Devices maybe not supported.

Edit:
Seems that it works only with RCMix HD :/ I'll try to fix it.
Thanks won't hurt



Mirror:
http://www.multiupload.com/OJL3Z3VFMT



Last edited by KennyDumah; 1st February 2011 at 05:25 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to KennyDumah For This Useful Post: [ View ]
24th January 2011, 03:38 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Copenhagen
Thanks Meter: 68
 
616 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Any change that you would please port this for the sns? thanks
24th January 2011, 09:10 PM   |  #3  
KennyDumah's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 126
 
913 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by hoseth0711

Any change that you would please port this for the sns? thanks

I just zipped the DHD Touch Input to an update.zip
Or what do you mean xD
24th January 2011, 09:16 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Copenhagen
Thanks Meter: 68
 
616 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Quote:
Originally Posted by KennyDumah

I just zipped the DHD Touch Input to an update.zip
Or what do you mean xD

Im just asking if you can create a version for Samsung Google nexus s? Because when i try to flash the zip file it just says "installation aborted"

Sent from my Nexus S using Tapatalk
24th January 2011, 09:56 PM   |  #5  
KennyDumah's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 126
 
913 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by hoseth0711

Im just asking if you can create a version for Samsung Google nexus s? Because when i try to flash the zip file it just says "installation aborted"

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Puh
No, sorry Bro.
For that change I would need the knowledge of porting to another device.
:/

But Maybe someone could help us?

Push?
The Following User Says Thank You to KennyDumah For This Useful Post: [ View ]
24th January 2011, 10:08 PM   |  #6  
Senior Member
Flag Copenhagen
Thanks Meter: 68
 
616 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Quote:
Originally Posted by KennyDumah

Puh
No, sorry Bro.
For that change I would need the knowledge of porting to another device.
:/

But Maybe someone could help us?

Push?

Oh Im sorry. Im sure you have made some great work, and yes lets hope that someone can help. I keep an eye on this thread.

Sent from my Nexus S using Tapatalk
25th January 2011, 01:25 AM   |  #7  
Junior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
thxx..bt it didnt work on leedroid 2.3d rom...haiz...keep on force close only~ :(
25th January 2011, 01:33 AM   |  #8  
KennyDumah's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 126
 
913 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by lohwen89

thxx..bt it didnt work on leedroid 2.3d rom...haiz...keep on force close only~ :(

Okay i'll look at that.
Maybe its cause of the framework-res.apk

Try to unzip it and install the apk through adb please.

Report If that works please.

Commands should be the regular install command.
26th January 2011, 03:26 AM   |  #9  
Junior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
same thing happen as well...haix...
26th January 2011, 01:52 PM   |  #10  
noobandroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 60
 
565 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
a screenshot would have been convincing

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes