Post Reply

[Q] Magldr 112 error 260

OP Ollyisagudun

25th January 2011, 07:01 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Hi I'm new on here and a complete novice to flashing roms. I have a HTC Leo which I'm trying to switch to android but can't get Magdlr 112 onto my phone, I get through the first couple of pages it says it's uploading,I get the tri colour screen then grey htc screen but sticks at 0% then after a couple of minutes says error 260 and that it can't connect to the device. Any help would be great I'm wary of trying anything else because of the warnings of people on here about bricking it.
25th January 2011, 07:15 PM   |  #2  
Digital Outcast's Avatar
Retired Moderator
Flag Woodstock, GA
Thanks Meter: 99
 
1,986 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Ollyisagudun

Hi I'm new on here and a complete novice to flashing roms. I have a HTC Leo which I'm trying to switch to android but can't get Magdlr 112 onto my phone, I get through the first couple of pages it says it's uploading,I get the tri colour screen then grey htc screen but sticks at 0% then after a couple of minutes says error 260 and that it can't connect to the device. Any help would be great I'm wary of trying anything else because of the warnings of people on here about bricking it.

Do you already have HSPL flashed to your phone? It sounds like the bootloader is stock and is preventing you from flashing custom code to your phone. Are you running a custom or stock ROM at the moment?
25th January 2011, 07:22 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Stock win 6.5. It's as it came from the provider which is Virgin.
25th January 2011, 07:24 PM   |  #4  
Digital Outcast's Avatar
Retired Moderator
Flag Woodstock, GA
Thanks Meter: 99
 
1,986 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Ollyisagudun

Stock win 6.5. It's as it came from the provider which is Virgin.

That's why. You need to have HSPL first. Please read this thread very carefully and follow the instructions to the "T".
The Following User Says Thank You to Digital Outcast For This Useful Post: [ View ]
5th February 2011, 07:28 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Nearly there
Right I've put an old 1.48 version on my phone managed to get HSPL2 on to it, but am struggling with Magldr 1.13 can get it to load on but then the phone won't boot it sticks on the white screen with HTC but goes no further (no quietly brilliant) I can get the tri colour boot loader but it won't load Magldr I've tried a couple of versions but to no avail any help would be appreciated so close to getting Android on it, I'm about to start again from scratch. Cheers
5th February 2011, 09:06 PM   |  #6  
ClydeB1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,345
 
10,696 posts
Join Date:Joined: May 2009
Donate to Me
More
What radio version do you have? You need 2.08.hspl AND the correct radio - 2.08.50.xx or higher x.xx.50 radio.
5th February 2011, 09:33 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Radio version 2.05.51_2

boot loader shows SPL-2.08.HSPL 8G XE
0x05
0x50
5th February 2011, 09:37 PM   |  #8  
ClydeB1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,345
 
10,696 posts
Join Date:Joined: May 2009
Donate to Me
More
Well there's your problem then
The Following User Says Thank You to ClydeB1 For This Useful Post: [ View ]
5th February 2011, 09:39 PM   |  #9  
datas0ft's Avatar
Senior Member
Flag Vantaa
Thanks Meter: 45
 
269 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Heh guys you was faster.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
5th February 2011, 10:01 PM   |  #10  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
When I try and flash a custom rom I'm getting an error message I've tried two different roms. Error happen
Read below for more information

Error Description: USB init failed
Info: .\RSPL\RSPL.cpp (723)

The phone is in flash mode and says Wait USB...USB
I can flash an official rom back onto the phone but not a custom rom?

Solution found active sync needed to have it's usb connection disabled.
Thanks for all your help I'm rocking Froyo and soon Gingerbread.
Last edited by Ollyisagudun; 6th February 2011 at 07:44 PM.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
connect, error 260, hd2, leo, magdlr 112
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes