FORUMS
Remove All Ads from XDA

[12 DEC 2014][MAGLDR/cLK]TyphooN CyanogenMod 7.2.0.1 v3.9.0[2.3.7][A2SD+][tytung r14]

1,127 posts
Thanks Meter: 2,722
 
By tyween, Retired Recognized Developer on 29th January 2011, 07:14 PM
Post Reply Email Thread
9th April 2011, 12:56 PM |#6851  
Senior Member
Thanks Meter: 194
 
More
@tyween

didn't know if this was reported before, but one small issue here ... if I connect the phone via usb while in standby, it wakes up and shows "USB Debugging connected" in status bar, though USB debugging is turned off in settings.
Is this a general CM7 behavious or maybe a small bug?
Turning on and off USB debugging manually then brings things back to normal.

boba
 
 
9th April 2011, 12:58 PM |#6852  
tyween's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 2,722
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by boba23

@tyween

didn't know if this was reported before, but one small issue here ... if I connect the phone via usb while in standby, it wakes up and shows "USB Debugging connected" in status bar, though USB debugging is turned off in settings.
Is this a general CM7 behavious or maybe a small bug?
Turning on and off USB debugging manually then brings things back to normal.

boba

is usb debugging notify off? I have it off, and I never see notifications for when it is on or not.

Sent from my HTC HD2 running TyphooN CyanogenMod 7 via XDA Premium App
9th April 2011, 01:03 PM |#6853  
Member
Flag Stuttgart
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by axllllllll

stuck at the bootscreen too. 3.02 download from hotfile.

+1 for this
9th April 2011, 01:06 PM |#6854  
Senior Member
Thanks Meter: 535
 
More
Quote:
Originally Posted by tyween

everything is exactly the same in 3.0.1 and 3.0.2 besides the nightly base. I use a build script to generate the zip files. I have a feeling that maybe it was just my internet connection being bad or something. 3.0.2 works totally fine on my phone.. I will upload again in a little bit. I am using iamgpc audio fix.. it was in 3.0.1 too so why would that cause the issue now not before?

Sent from my HTC HD2 running TyphooN CyanogenMod 7 via XDA Premium App

For what it is worth I had the same stuck-at-boot situation in a MIUI Rom when I dragged and dropped iamgpc's audio fix in that Rom zip before flashing.
9th April 2011, 01:06 PM |#6855  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
this is a great rom
thanks alot

one thing though.. youtube app is not working! at all!
9th April 2011, 01:08 PM |#6856  
Senior Member
Flag FarFarAway
Thanks Meter: 181
 
More
@Tyween

http://forum.xda-developers.com/show...postcount=6846

log attached whith boot loop cause
9th April 2011, 01:15 PM |#6857  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Unhappy
Quote:
Originally Posted by carlosevil

Are you sure? Do you try to install the official rom for HTC HD2? If you have HSPL 2.8 or 3 you shouldn't have problem installing the official rom again.

Yeah, I tried installing the original ROM, I finally tried it by copying a stock ROM to my SD (LEOIMG.nbh). It detected it and started installing it, but at RADIO it reports FAILED... and stops. :(

I have HSPL 2.8 on it... My plan was to get rid of it and send it in for warranty, but I can't get it off... I used a remover (by DFT?)... but it doesn't do anything :( Even tried a Task 29 using MTTY (which seemed to work), but still can't install any ROM... I'm going to give it one more try by freezing it (someone reported that) but i can't believe that would work.

Maybe i'll try to get a Desire S or something.
9th April 2011, 01:16 PM |#6858  
Member
Flag Stuttgart
Thanks Meter: 8
 
More
switched back to 3.0.1 and it boots without a problem :/
9th April 2011, 01:25 PM |#6859  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by zap1

switched back to 3.0.1 and it boots without a problem :/

I also got stuck on boot screen, but only with USB connected. Boots fine without.
9th April 2011, 01:26 PM |#6860  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Swenny

What he said. Find the official WM 6.5 ROM and install it. I crapped bricks too the first time I screwed up my install. If you did however install the wrong radio then that would be a problem

I tried the latest official ROM from the site... and it even starts installing nicely, but during RADIO installation it stops. I didn't touch the radio though (well I did before, but I had working roms afterwards)
9th April 2011, 01:37 PM |#6861  
Member
Flag Helmond
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by abhavananda

I also got stuck on boot screen, but only with USB connected. Boots fine without.

+1 same issue...
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
2.3.7, android, cm7, cm7 hd2, cyanogenmod, gingerbread, typhoon, tyween

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes