Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Question about my AT&T Locked Streak

OP ginomerino

1st February 2011, 09:39 PM   |  #1  
ginomerino's Avatar
OP Member
Flag San Jose, CA.
Thanks Meter: 0
 
29 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Not sure if this has been answered or not? but, I have an at&t locked us dell streak i was on 1.6 but switch to dj_steves 2.2 froyo v1.5.2 AT&T is too pricey i found a carrier called SimpleMobile they offer unlimited everything for alot cheaper but they only accept "Unlocked GSM" phones.. AT&T won't give me an unlock code will RebelSim work on 2.2? if so anyone know which fw of rebelsim i need and version i need for it to be compatible? if anyone used rebelsim on 2.2 plz reply which rebelsim you have thx!!
2nd February 2011, 01:57 AM   |  #2  
Spectre51's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,343
 
3,345 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Did at&t say why the wont give you the unlock code? Others have gotten it from them just fine.

Sent from my Dell Streak
2nd February 2011, 09:32 AM   |  #3  
ginomerino's Avatar
OP Member
Flag San Jose, CA.
Thanks Meter: 0
 
29 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
I've tried I was told they were unable to obtain an unlock code for my device unless I pay them in full what I owe which is a bill + ETF Not sure if an unlock code is worth $400.00
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes