Post Reply

[APP] [UPDATED] Splash Screen Creator (it Flashes Too) v0.03 Beta

OP VibrantOwnr

2nd February 2011, 07:51 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 73
 
714 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
-----PROJECT ABANDONED-----
I no longer have time to maintain this. If any one wants to adapt off of my work, feel free. Just be sure to give credit


I have made a guide/application to make it very easy to make and flash a splash screen

THIS IS ONLY COMPATIBLE WITH WINDOWS!!!!

Requirements -
A Windows Computer Running Windows XP or Later
Attached Zip Package
A 480*800 bmp image you want to make your new splash screen

If you are unsure of the screen resolution of your device, check out this link...http://en.wikipedia.org/wiki/Compari...ndroid_devices

Quote:
Originally Posted by Readme

Credits go to the Following:

RUN THIS PROGRAM.CMD---> VibrantOwnr
nbimg.exe-----------------> Pau Oliva
adb.exe-------------------> Google SDK
fastboot.exe---------------> Google SDK
AdbWinApi.dll--------------> Google SDK
AdbWinUsbApi.dll-----------> Google SDK

I am not responsible for anything you do to your phone. Everything you do, is your responsibility. End of Story.

This is a Beta, if you find any problems, please send me a PM. Thanks

Quote:
Originally Posted by Changelog

v0.02 Beta
Fixed Image Distortion Issue

v0.03
Fixed a lot of issues

Attached Files
File Type: zip Splash Screen Creator v0.03.zip - [Click for QR Code] (340.1 KB, 5153 views)
Last edited by VibrantOwnr; 15th July 2011 at 02:18 AM.
The Following 10 Users Say Thank You to VibrantOwnr For This Useful Post: [ View ]
2nd February 2011, 10:00 PM   |  #2  
Beast84's Avatar
Senior Member
Flag Albuquerque
Thanks Meter: 22
 
1,000 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Donate to Me
More
Image came out crazy distorted! Had to resort back to my old splash screen. Keep trying tho. Will try newer versions
2nd February 2011, 10:04 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 73
 
714 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Beast84

Image came out crazy distorted! Had to resort back to my old splash screen. Keep trying tho. Will try newer versions

did you try converting an img to a bmp or a bmp to an img?

EDIT:just realized i accidentally set it to 400*800 instead of 480*800

should work with the new image size
Last edited by VibrantOwnr; 2nd February 2011 at 10:09 PM.
The Following User Says Thank You to VibrantOwnr For This Useful Post: [ View ]
2nd February 2011, 10:07 PM   |  #4  
Beast84's Avatar
Senior Member
Flag Albuquerque
Thanks Meter: 22
 
1,000 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by VibrantOwnr

did you try converting an img to a bmp or a bmp to an img?

bmp to img. When I flashed it, the letters of the image were overlapped like 10 times on the screen.
2nd February 2011, 10:14 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 73
 
714 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Beast84

bmp to img. When I flashed it, the letters of the image were overlapped like 10 times on the screen.

i just realized i had posted the dimesions wrong (they are supposed to be 480*800 and not 400*800)

just updated it

also if you are still having problems, send me the image and i will see what i can do
Last edited by VibrantOwnr; 2nd February 2011 at 10:49 PM.
The Following User Says Thank You to VibrantOwnr For This Useful Post: [ View ]
2nd February 2011, 10:17 PM   |  #6  
Beast84's Avatar
Senior Member
Flag Albuquerque
Thanks Meter: 22
 
1,000 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by VibrantOwnr

i just realized i had posted the dimesions wring (they are supposed to be 480*800 and not 400*800)

just updated it

also if you are still having problems, send me the image and i will see what i can do

I'll try this first & let you know how it goes

EDIT... Just tried it & it worked! I knew the correct dimensions but totally just followed directions haha thanks
Last edited by Beast84; 2nd February 2011 at 10:20 PM.
2nd February 2011, 10:20 PM   |  #7  
HQRaja's Avatar
Retired News Writer
Flag Islamabad
Thanks Meter: 431
 
490 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Hello,

I am about to write about it on my blog (with a backlink to this post and credits to you of course), and I am curious about whether this batch script is exclusively meant for myTouch 4G or will it work for any Android device? (Of course only provided that the bitmap's resolution matches the screen resolution of the device)
2nd February 2011, 10:24 PM   |  #8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 73
 
714 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by HQRaja

Hello,

I am about to write about it on my blog (with a backlink to this post and credits to you of course), and I am curious about whether this batch script is exclusively meant for myTouch 4G or will it work for any Android device? (Of course only provided that the bitmap's resolution matches the screen resolution of the device)

For conversion to an img file (to make a splash screen), it should work for any device)

For conversion to an bmp file (to get an image from a splash screen) it should only work for devices whose dimensions match (480*800)

EDIT:if you have any dimensions/devices that you img to bmp conversion for, i would be more than happy to edit it
Last edited by VibrantOwnr; 2nd February 2011 at 10:30 PM.
The Following User Says Thank You to VibrantOwnr For This Useful Post: [ View ]
2nd February 2011, 10:25 PM   |  #9  
OP Senior Member
Thanks Meter: 73
 
714 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Beast84

I'll try this first & let you know how it goes

EDIT... Just tried it & it worked! I knew the correct dimensions but totally just followed directions haha thanks


Perfect...Great to Hear it
The Following User Says Thank You to VibrantOwnr For This Useful Post: [ View ]
2nd February 2011, 11:07 PM   |  #10  
stlouie65's Avatar
Senior Member
Flag Chesapeake, Virginia
Thanks Meter: 242
 
1,976 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
I know I'm not a NOOB, but what I'm I doing wrong? This script is now working, is just runs to the end, no prompting or nothing. Help please

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
create, creator, custom, make, splash screen
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes