Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

HTC (Mega) Touch2 T3333 Rom Adryan Edition WWE Full & Lite

OP bilbaro

24th February 2011, 07:43 PM   |  #11  
Retired Recognized Developer
Flag Kojetin
Thanks Meter: 16
 
151 posts
Join Date:Joined: May 2008
Donate to Me
More
OK, i test it next time.... but i prefer lite roms, i donīt need so many programs and i prefer my own :) otherwise, thx for this rom :)
The Following User Says Thank You to czdjj For This Useful Post: [ View ]
27th February 2011, 07:26 AM   |  #12  
mora_93's Avatar
Member
Flag cairo
Thanks Meter: 0
 
41 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
i tested full rom
menu graphics are poor feel too old and netframe errors are endless i hardressted the mobile after installing rom and errors keep coming
28th February 2011, 07:37 PM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Lightbulb
Thanks for your Rom and good work.but:

- the font's icon is very small ..we need to make the font bigger than this If you can .
- in start menu the icons putted in 4 band and very small. we need 3 band just.
thanks .. best regards !!!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	start menu.jpg
Views:	343
Size:	19.0 KB
ID:	530492  
Last edited by amdsek; 1st March 2011 at 01:20 PM.
4th March 2011, 11:19 AM   |  #14  
bilbaro's Avatar
OP Senior Member
Flag Berzasca
Thanks Meter: 38
 
122 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by amdsek

Thanks for your Rom and good work.but:

- the font's icon is very small ..we need to make the font bigger than this If you can .
- in start menu the icons putted in 4 band and very small. we need 3 band just.
thanks .. best regards !!!!!

See this tutorial http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=589380. Download and install "StartMenu_Grid_3.CAB" and restart your phone.
4th March 2011, 11:37 AM   |  #15  
bilbaro's Avatar
OP Senior Member
Flag Berzasca
Thanks Meter: 38
 
122 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Update Lite Version. See Post 1.
9th March 2011, 03:59 AM   |  #16  
tont_iit's Avatar
Member
Thanks Meter: 8
 
64 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Thank you It beautiful rom and I use a few days and remove it because to slow than the other rom and hang , icon small difficult to thumb slide, Full rom many program no work.
9th March 2011, 01:37 PM   |  #17  
bilbaro's Avatar
OP Senior Member
Flag Berzasca
Thanks Meter: 38
 
122 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by tont_iit

Thank you It beautiful rom and I use a few days and remove it because to slow than the other rom and hang , icon small difficult to thumb slide, Full rom many program no work.

Yes it is slow because I kept all functionality and to me all programs work very well. Sorry for your problems.
The Following User Says Thank You to bilbaro For This Useful Post: [ View ]
9th March 2011, 02:54 PM   |  #18  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Thumbs up good
good work , the rom was almost perfect
The Following User Says Thank You to adil123 For This Useful Post: [ View ]
9th March 2011, 11:19 PM   |  #19  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
interface
Nice work! I am using the full version for about a week and it is fast and reliable. No bugs so far for me.

What bothers me is i can not find how to remove tabs from "sense" - for example i do not use "people", "music" and "map search" and i do not need to pass through them when i scroll to "settings" for example.

Also, i would add "Clean ram" to the list of programs, its a must for WM.

Best regards
The Following User Says Thank You to icogg For This Useful Post: [ View ]
11th March 2011, 05:56 PM   |  #20  
bilbaro's Avatar
OP Senior Member
Flag Berzasca
Thanks Meter: 38
 
122 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by icogg

bothers me is i can not find how to remove tabs from "sense" - for example i do not use "people", "music" and "map search" and i do not need to pass through them when i scroll to "settings" for example.

See this post: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=427392

Quote:
Originally Posted by icogg

Also, i would add "Clean ram" to the list of programs, its a must for WM.

See this: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=514333.

The Following User Says Thank You to bilbaro For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes