Post Reply

[APP] [7/3/2011] HeadsetService 1.3 (Control Music via Headset Button) HTC Supported

OP ExtremeGTX

27th April 2011, 10:33 PM   |  #101  
Junior Member
Thanks Meter: 12
 
13 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
There is a problems on i8000 & wmplayer (at least, but may be not only).

HeadsetService1.3 works only if the screen turned on - otherwise pressing the headset button only switch on the screen.
Also the automatic screen off function doesn't work while player started with HeadsetService1.3.
Badly when the screen is turned on in a pocket.

Is it possible doesn't turn on the screen while the headset button is pressed? Or at least (like PlayPause in HTC case) always turn off the screen, while the handsfree button is pressed.

Best Solution is to check when the headset is connected that the screen doesn't switching on at all except the hardware screen on button. (Include incoming calls, sms and other system notifications like low battery state) (It's may be an option in settings)


ps:It doesn't work with TouchPlayer on "Player" Screen.
(TouchPlayer plays the bettest sound on i8000)
Last edited by vovchok; 28th April 2011 at 08:36 AM.
28th April 2011, 07:39 PM   |  #102  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Who has earned on the i8000, send a file from the folder windows Touchplayer.exe
9th May 2011, 06:49 PM   |  #103  
ypsmav's Avatar
Recognized Developer
EU
Thanks Meter: 462
 
691 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Not working with HTC audio Manager
Hi,
I've been using the headset service for HTC on my blackstone for a few weeks.
It works great with windows media player.

I've just realized that it does not work with the HTC audio manager.
I'm using the latest package from LEO 3.14 ROM (Audio Manager Engine v2.0.20162729.h)

It would be great if you cold fix this bug.
9th June 2011, 01:52 PM   |  #104  
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
252 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Maybe it is the same issue, that it is not working on my HTC Touch2.
9th June 2011, 05:27 PM   |  #105  
raving_nanza's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 179
 
1,599 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Thumbs up
thanks, just downloaded but not tried yet.

definatly going in my rom if all is good.


Rn
18th June 2011, 05:19 PM   |  #106  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
thanks sir...
it's working on my Omnia II I8000NXXJJ1
using Touch Player

it's an awesome...
7th August 2011, 12:40 PM   |  #107  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
26 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Doesn't work with HTC Audio Manager
Hello!
I was looking for such an app to skip and play/pause track with the headset button on Touch HD and finally found it!
I'm using standart built in player in Touch Flo 3D on Windows 6.1 Pro.
HeadService 1.0 doesn't work with it (. It works fine with Windows Media player and Core player.
May be it doesn't work because I've got russian ROM. If so, is there any simple fix like .txt file editing to allow this app to find russian HTC audio player?
Ready for cooperation/testing.
Thanx!
UPD:
I see that you are using FindWindowW function to detect running player, so in russian ROM built in HTC player window has different name thats why it doesn't work.
But I don't understand wich window you are trying to find when HTC Audio Manager is selected in your app's options. To my mind, the built-in HTC player doesn't have any window, it runs in TF3D window.
May be I don't understand and "HTC Audio Manager" is not a built-in music player in TF3D?
Last edited by TheDestroyer; 7th August 2011 at 08:34 PM. Reason: Update
22nd January 2012, 03:30 PM   |  #108  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
6 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Program launch?
Is it possible to add a feature to launch a program or a shortcut with the headsetbutton?
Or do you know a registry tweak for that?

I've got a problem with Voice Command (a really great prog btw).
I can set the Camera key to run it and with the bluetooth headset it runs also. But with the cable headset I always have to push the button on the phone which is very annoying...

The perfect solution would be:
1 press program/shortcut
2 press play/pause
3 press skip

but i can still command the player by voice, the button would be far better of course!

EDIT:
I got it:
HKLM/Sofware/OEM/VoiceCommand/Path
seems that any prog can be launched by that. but it is the long press of the button...
Last edited by Matzeee; 22nd January 2012 at 04:30 PM. Reason: got it
3rd March 2012, 09:06 AM   |  #109  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: May 2010
How can I delete it from my HTC HD2?
5th March 2012, 07:47 PM   |  #110  
Senior Member
Flag deva
Thanks Meter: 6
 
148 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Unhappy
doesn't work with coreplayer 1.3.6. when i long press voice speed dial opens.
it does work though with wmp. im havin "touch pro"

solution: settings> media library and here uncheck all boxes! > OK. DONE!
Last edited by broucker; 6th March 2012 at 04:16 PM. Reason: SOLVED!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes