5,597,937 Members 38,593 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

wm6.5 PPC menu For wm6.5 standard

Tip us?
 
lovebabyjing
Old
(Last edited by lovebabyjing; 12th June 2009 at 05:49 AM.)
#1  
lovebabyjing's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 23
Posts: 74
Join Date: Mar 2009
Location: Mainland China
Default wm6.5 PPC menu For wm6.5 standard

1.ppc menu for wm6.5 smartphone
for wm6.5 sp phones,not work on wm6.1
this is a cab ,install it ,then reboot your phone!enjoy it
2.start icon for wm6.5,/windows/tapres.dll
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	11.jpg
Views:	922
Size:	28.1 KB
ID:	194825   Click image for larger version

Name:	22.jpg
Views:	724
Size:	25.5 KB
ID:	194826   Click image for larger version

Name:	33.jpg
Views:	765
Size:	21.1 KB
ID:	194827  
Attached Files
File Type: cab WM6.5 PPC Menu For SP.cab - [Click for QR Code] (160.5 KB, 430 views)
File Type: zip tapres.zip - [Click for QR Code] (30.8 KB, 281 views)
File Type: zip pictures(png).zip - [Click for QR Code] (99.9 KB, 339 views)
 
skaroger867
Old
#2  
skaroger867's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 96
Posts: 1,053
Join Date: Jan 2007
Location: In a galaxy far far away...
this is pretty nice stuff.

the start button seems to go a little blurry sometimes, and is their a way to change the color of the menus? they always appear blue. other than that its pretty sweet stuff. adds to the 6.5 feel, i like it
 
lovebabyjing
Old
(Last edited by lovebabyjing; 12th June 2009 at 05:50 AM.)
#3  
lovebabyjing's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 23
Posts: 74
Join Date: Mar 2009
Location: Mainland China
Quote:
Originally Posted by skaroger867 View Post
this is pretty nice stuff.

the start button seems to go a little blurry sometimes, and is their a way to change the color of the menus? they always appear blue. other than that its pretty sweet stuff. adds to the 6.5 feel, i like it
yeah,you can chang the color,the pics are png format,chang the color with photoshop or anyother tools.
i have upload the png pictures
 
skaroger867
Old
#4  
skaroger867's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 96
Posts: 1,053
Join Date: Jan 2007
Location: In a galaxy far far away...
Quote:
Originally Posted by lovebabyjing View Post
yeah,you can chang the color,the pics are png format,chang the color with photoshop or anyother tools.
i have upload the png pictures
cool, i think i might try a totally different png lol
 
pudgedaddy
Old
#5  
pudgedaddy's Avatar
Retired Moderator
Thanks Meter 3
Posts: 897
Join Date: Nov 2006
Location: Broken Arrow, OK
good job with the cab. I personally just converted the blue pngs to greyscale to match my grey theme. But looks good. Thanks for the effort!
Rooted Verizon Samsung Galaxy SIII on:
CleanROM 6 R2 by scrosler
CWM Touch Recovery
Bootloader: UNLOCKED
 
HTCS621Smartphone
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 153
Join Date: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by lovebabyjing View Post
1.ppc menu for wm6.5 smartphone
for wm6.5 sp phones,not work on wm6.1
this is a cab ,install it ,then reboot your phone!enjoy it
2.start icon for wm6.5,/windows/tapres.dll
So what Exactly is this cab for 6.5 too make the built in 6.1 in 6.5 look better ? lol im not gonna install this on my 6.5 Evo to see it mess something up lol...
 
nickleby
Old
#7  
nickleby's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 204
Join Date: Sep 2008
Location: Caracas
Quote:
Originally Posted by lovebabyjing View Post
1.ppc menu for wm6.5 smartphone
for wm6.5 sp phones,not work on wm6.1
this is a cab ,install it ,then reboot your phone!enjoy it
2.start icon for wm6.5,/windows/tapres.dll
Is there a way to make more smaller those menus?

In qvga the menu fit all the screen and don't left visibility...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	scncap1.jpg
Views:	114
Size:	12.7 KB
ID:	272951  
 
dermann
Old
#8  
dermann's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 294
Posts: 809
Join Date: Sep 2008
Location: Bird rises from its ashes
Quote:
Originally Posted by nickleby View Post
Is there a way to make more smaller those menus?

In qvga the menu fit all the screen and don't left visibility...
in your registry HKCU\Software\Microsoft\Today. adjust the Dword registry's until you have it the way you want, it might take awhile.
Quote:
Phones/Roms
 
Currently Using:
Google Nexus 4: mako/ Dirty Unicon V3.9
Galaxy Nexus: maguro/ Latest AOSKP JB Nightlys

 
nickleby
Old
#9  
nickleby's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 204
Join Date: Sep 2008
Location: Caracas
Quote:
Originally Posted by dermann View Post
in your registry HKCU\Software\Microsoft\Today. adjust the Dword registry's until you have it the way you want, it might take awhile.
Sorry which Dword entry? there're too many!
 
dermann
Old
#10  
dermann's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 294
Posts: 809
Join Date: Sep 2008
Location: Bird rises from its ashes
Quote:
Originally Posted by nickleby View Post
Sorry which Dword entry? there're too many!
i would do all of the ones in the folders. i also would start by cutting them all down by half and go from there.
Quote:
Phones/Roms
 
Currently Using:
Google Nexus 4: mako/ Dirty Unicon V3.9
Galaxy Nexus: maguro/ Latest AOSKP JB Nightlys


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes