How to Disable Data Encryption on Nexus 6

In late September, Google decided to step on NSA’s toes and turn on encryption by default in … more

DJI Phantom 2 Vision+ Review – XDA TV

The holidays will be here in no time, so why not start thinking about gifts now? Youll be ahead … more

Mozilla Ditches Google, Makes Yahoo Default Search Engine

Mozilla and Google have had a long-standing relationship of about 10 years. Google … more

Learn More About Linux with Linux Man Pages

Linux is quite a powerful and very configurable operating system. Thanks to some user-friendly … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] please help!!!!!!!!!!!!!

OP goku16

26th February 2011, 11:16 AM   |  #1  
goku16's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 14
 
375 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
i want my phone back to the original stock "firmware"
how will i do that?
it's currently on: phone software versioN: generic user
file system version: WORLD 1-4-8_2.0.A.0.504
thanks guys
26th February 2011, 12:16 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 44
 
119 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
See this thread

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=683793
26th February 2011, 01:19 PM   |  #3  
goku16's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 14
 
375 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
but for the x10a 1.6 the file doesnt work -.-
my point is trying to turn it back the original then update with the stock firmware.
thanks!
26th February 2011, 01:44 PM   |  #4  
Senior Member
Sydney
Thanks Meter: 11
 
213 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by goku16

but for the x10a 1.6 the file doesnt work -.-
my point is trying to turn it back the original then update with the stock firmware.
thanks!

can't understand what do U want. actually what version of firmware do U want? 1.6 or 2.1? if 2.1 so just update through SEUS compation.
26th February 2011, 03:27 PM   |  #5  
aR_ChRiS's Avatar
Senior Member
Flag Bristol, UK
Thanks Meter: 260
 
1,334 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Use repair function in SEUS
note: all data will be wiped from your device.
26th February 2011, 03:44 PM   |  #6  
Lord Takyon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 186
 
1,440 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by goku16

but for the x10a 1.6 the file doesnt work -.-
my point is trying to turn it back the original then update with the stock firmware.
thanks!

Just repair with seus. That will give you latest fw.

Sent from my X10i using XDA App
26th February 2011, 06:38 PM   |  #7  
-PiLoT-'s Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Sunderland
Thanks Meter: 1,124
 
2,973 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
More
Moved to correct section
26th February 2011, 10:51 PM   |  #8  
goku16's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 14
 
375 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
im currently on 2.1, repair doesnt give me the correct stock-ware, my point is trying to make it back to 1.6a, then using SEUS to update it to 2.1, which make the phone have the original update...
thanks
26th February 2011, 11:05 PM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
129 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
If you want the latest stock rom, a repair in SEUS will give you exactly that. No need to pass by 1.6xxxx.
By yor device serial number, the repair procedure will give you the latest kit for your device / provider / country.
What do you have after the repair?
27th February 2011, 02:53 PM   |  #10  
goku16's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 14
 
375 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
it said no updates availeble, but my operator had 2.1 already, but im not on it, i flashed it to 2.1 before stock's firmware comes out..
seus repair wont give anything=.=

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes