Thread Deleted

[Q] How I can Install ElocityBlur on my Elocity

OP ijabour

26th February 2011, 02:07 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Hello ,

How I can Install ElocityBlur on my Elocity ?
1st March 2011, 10:36 AM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
still no reply ???
1st March 2011, 02:30 PM   |  #3  
netstat_EVO's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 52
 
485 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
The directions for installing a rom on the A7 are clearly stated in the ElocityMod thread.... The one right next to the ElocityBlur thread.
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes