FORUMS

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

[APP] Telenav 6.2 (basic navigation is now FREE)

2,332 posts
Thanks Meter: 539
 
By EtherealRemnant, Senior Member on 3rd March 2011, 12:23 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
9th March 2011, 02:31 AM |#61  
Senior Member
Thanks Meter: 193
 
More
I thought Telenav and Google Maps will overlay traffic on highways/freeways and you just avoid the red?
Quote:
Originally Posted by EtherealRemnant

Glad everyone is liking it. I wish there was a way to get the premium features though. Could have used traffic re-routing today - but its not like I lost anything over GMaps which doesn't do traffic either...

 
 
9th March 2011, 02:53 AM |#62  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
Great find!
9th March 2011, 03:34 AM |#63  
tbong777's Avatar
Senior Member
Flag Myrtle Beach
Thanks Meter: 360
 
More
http://ota.telenav.com/otadownload/d...t_locale=en_US
Attached Files
File Type: apk TN6.2-tmobile-800X480-6201038.apk - [Click for QR Code] (4.81 MB, 233 views)
9th March 2011, 03:59 AM |#64  
Junior Member
Flag Waxahachie, TX
Thanks Meter: 0
 
More
I have used telenav with 2 different roms and it works better for me versus google maps. What is interesting is how often I am dropping and reconnecting to GPS while driving.
9th March 2011, 07:25 PM |#65  
xdahgary's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 104
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bubbasbaitshop

I have used telenav with 2 different roms and it works better for me versus google maps. What is interesting is how often I am dropping and reconnecting to GPS while driving.

Used telenav yesterday going home and used 20mb of data. Used google nav and only used 2mb of data. hmmm....
9th March 2011, 07:55 PM |#66  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by EtherealRemnant

Glad everyone is liking it. I wish there was a way to get the premium features though. Could have used traffic re-routing today - but its not like I lost anything over GMaps which doesn't do traffic either...

I understand that google navigation does show traffic now and supposedly will re-route due to it
9th March 2011, 08:37 PM |#67  
Klyentel's Avatar
Senior Member
Flag Rocky Mount, NC
Thanks Meter: 121
 
More
Quote:
Originally Posted by fldude99

I understand that google navigation does show traffic now and supposedly will re-route due to it

Yes that's true^^. Came with the new update. Couple of more goodies but I can't remember what. Saw it on the news the other day.
10th March 2011, 12:59 AM |#68  
Junior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 4
 
More
telenav on captivate
Ok so I downloaded from the link directly to my phone. showed downloaded ok, can not find it anywhere in my app drawer or anwhere else on phone. running cog 3.04 on my captivate. am i just blind or should i be looking elsewhere??
10th March 2011, 01:14 AM |#69  
Senior Member
Flag Missouri
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by xdahgary

Used telenav yesterday going home and used 20mb of data. Used google nav and only used 2mb of data. hmmm....


Well when you first start it up for the first time it updates itself so that may have been the case for you data consumption.
10th March 2011, 01:23 AM |#70  
xdahgary's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 104
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by MrSub

Well when you first start it up for the first time it updates itself so that may have been the case for you data consumption.

Nah, I got this app on the first day I saw it here. Also, today I used google maps to go to lunch and I didn't any data!? Of course it wasn't as accurate.
10th March 2011, 01:57 AM |#71  
Junior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 4
 
More
where is telenav
Sorry, forgot i had to install after downloading. duhhh

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes