FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[KERNEL][AOSP]Tiamat Xoom 2.0.0 "Katana" [Update: 07/14]

3,188 posts
Thanks Meter: 6,226
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
16th May 2011, 06:31 PM |#1961  
lrs421's Avatar
Senior Member
New York
Thanks Meter: 462
 
More
Quote:
Originally Posted by andr0id23

You do an excellent job at explaining instructions, you really do. But since things are a little different with the Xoom, we sometimes have to do things a little differently...

Well said, I've flashed tons of kernels and the newness of this one just took me by surprise , all good now!
 
 
16th May 2011, 06:32 PM |#1962  
TWiG420's Avatar
Senior Member
Flag Northern California
Thanks Meter: 7
 
More
AWESOME.. everything is working great for me.
Thank you for all your hard work BRD!!
16th May 2011, 06:34 PM |#1963  
ruvort's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 406
 
More
Quote:
Originally Posted by krypt0se

Could the support for USB 3G modem be built into this aswell, something like http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1058713

I Also would LOVE to see this

Sent from my Droid using Tapatalk
16th May 2011, 06:35 PM |#1964  
antiochasylum's Avatar
Recognized Contributor
Flag Burleson TX
Thanks Meter: 7,860
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hatanakaf

So, I was running tiamat 1.4.1. (HC 3.0.1)
Made a nand backup and Flashed HC 3.1 but lost locales (pt-br)
If I restore my nand and then flash this kernel, I won't be on HC 3.1, right?

On the other hand, I'll have mine locales back, right?

Sorry for the nb question....

Cheers and tks for the effort.

That is correct. This kernel will nor work for you if you restore a 3.0.1 backup. However your locales will return

Sent from my Xoom with bacon
The Following User Says Thank You to antiochasylum For This Useful Post: [ View ]
16th May 2011, 06:52 PM |#1965  
Craig87's Avatar
Member
Flag Los Angeles, California
Thanks Meter: 0
 
More
I was hopin' that you'd come through with the OC versions and you have! Thanks a bunch BRD.

One little problem. I have a 3G Verizon Xoom and had previously flashed a 3.1 rooted. Everything was working fine. WI-Fi is now showing as an error now that I hvae updated the new Boot Img and 1.6 kernel. Are there the correct BCM modules, etc. that I can push and then reboot to get Wi-Fi back up again?

Update: For whatever reason bcm4329.ko didn't get installed properly. I then went into the .ZIP update and extracted it and then adb pushed the bcm4329.ko and Wi-Fi is back up and smiling again. With that error....are there any other files that likely might not have been correctly rewritten that I should push....just in case?
Last edited by Craig87; 16th May 2011 at 07:12 PM.
16th May 2011, 06:52 PM |#1966  
lokko21's Avatar
Senior Member
Chihuahua
Thanks Meter: 80
 
More
Hi..!!! Xoomers I have been flashing this kernels since day one, but I never cared for the use of setcpu or whatever that program its called, but now I want to try the overclocking world and I want to know if there's a guide on how to use and set up SETCPU btw I have the 1.6 kernel.

Thanks in advance to all, specially to BDR, you are awesome.

Sent from my Xoom using XDA Premium App
16th May 2011, 07:20 PM |#1967  
siscim23's Avatar
Senior Member
Miami, FL
Thanks Meter: 44
 
More
There is no setup, you just install it and it's ready to go.
16th May 2011, 07:29 PM |#1968  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by lokko21

Hi..!!! Xoomers I have been flashing this kernels since day one, but I never cared for the use of setcpu or whatever that program its called, but now I want to try the overclocking world and I want to know if there's a guide on how to use and set up SETCPU btw I have the 1.6 kernel.

Thanks in advance to all, specially to BDR, you are awesome.

Sent from my Xoom using XDA Premium App


Isn't is already OC'ed?
The Following User Says Thank You to wsuo2006 For This Useful Post: [ View ]
16th May 2011, 07:30 PM |#1969  
Member
Thanks Meter: 7
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by bigrushdog

Guys, I'm gonna be honest for a second here. I have made the instructions as simple as possible. They can be made no simpler. You are flashing a boot image because RAMDISK IS STILL BEING DEVELOPED! All you have to do is follow the instructions. I spend alot of time not only on development, but developing the simplest method of implementation possible. In a few days when I drop a new Mass Storage kernel, you will most likely have to flash ANOTHER BOOT IMAGE. You can blame GoogMotoCorp for not doing the MicroSD card right. Just follow the instructions guys. Ughhh

I followed the directions exactly, and all went without a hitch! Your instructions could not be clearer or easier!!! And my Quadrant scores are incredible! Thank you SO much, BRD! You are awesome!!!!
The Following User Says Thank You to Hexbug For This Useful Post: [ View ]
16th May 2011, 07:31 PM |#1970  
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
More
Everything Is working great but when i plug in a USB Flash Drive to my xoom, I cant seem to find the directory where it is located. any help on this?
16th May 2011, 07:33 PM |#1971  
lokko21's Avatar
Senior Member
Chihuahua
Thanks Meter: 80
 
More
Quote:
Originally Posted by wsuo2006

Isn't is already OC'ed?

Excellent question, so there's no need for SetCPU...?? Or Droid overclock...??

Sent from my Xoom using XDA Premium App

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes