Thread Deleted

anybody please help me mwg atom v often lost signal

5th March 2011, 04:10 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2005
anybody please help me mwg atom v often lost signal
after the upgrade version 6.1 n 6.5
Anyone have any radio rom to MWG atom v

there can help me, there have radios that are still stored files on your hard disk
Last edited by honest; 5th March 2011 at 04:15 PM.
6th March 2011, 02:53 PM   |  #2  
Hakim Rahman's Avatar
Senior Member
Flag in here
Thanks Meter: 797
 
3,037 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by honest

anybody please help me mwg atom v often lost signal
after the upgrade version 6.1 n 6.5
Anyone have any radio rom to MWG atom v

there can help me, there have radios that are still stored files on your hard disk

maybe you could try to fix it by using the XDA Atom Life Network cabs, you can download it at http://www.megaupload.com/?d=CHLCFGVB
6th March 2011, 08:13 PM   |  #3  
muckelmaus's Avatar
Senior Member
Flag NRW
Thanks Meter: 21
 
589 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by honest

anybody please help me mwg atom v often lost signal
after the upgrade version 6.1 n 6.5
Anyone have any radio rom to MWG atom v

there can help me, there have radios that are still stored files on your hard disk

Sounds like mine. Try to twist the cover a bit the antenna has bad connection to the mb. Be careful !!! Do not destroy the display!!
Or search for a tutorial to dismantle the device and clean the contacts of antenna and try to get longer springs by carefully pull them. Good luck!
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes