Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,223 Members 52,057 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

I got Google Voice working.

Tip us?
 
Elysian893
Old
(Last edited by Elysian893; 10th March 2011 at 07:21 PM.)
#1  
Elysian893's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 60
Posts: 389
Join Date: Jan 2010
Default I got Google Voice working.

edit: Can probably ignore most of this and use this APK instead:

http://forum.xda-developers.com/show...5&postcount=75



I've been bothered by Google Voice not working since I got my Xoom on launch day, but have been using the web portal... Until now.

I loaded up my Droid, backed up Google Voice+settings with Titanium Backup, restored it on my Xoom and it came up without doing the setup, since it already had my account settings installed. It force closed the first time but I noticed an error in the notification area... Error was asking for permission to use that email address as my Google Voice account, I accepted, re-launched Google Voice and success, full app, working as it would on the phone. Gives notifications and everything.

Enjoy!

edit: Attaching screenshots


The Following 11 Users Say Thank You to Elysian893 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
DroidzFX
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 101
Join Date: Mar 2011
Location: Pensacola, FL
Good work I will have to check that out.
 
cholepuree1
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 155
Join Date: May 2008
Awesome!
 
agentpower
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 179
Join Date: Aug 2008
Location: Indianapolis
Do you have to be rooted?
 
DatterBoy
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 142
Join Date: Aug 2010
Maybe I don't know any better, but how did you do that without a working SD slot?
 
Elysian893
Old
#6  
Elysian893's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 60
Posts: 389
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by DatterBoy View Post
Maybe I don't know any better, but how did you do that without a working SD slot?
What do you mean? Don't need an SD slot, just copy the TitaniumBackup folder from your Android phone to your PC then copy it to the Xoom...
 
Elysian893
Old
#7  
Elysian893's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 60
Posts: 389
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by agentpower View Post
Do you have to be rooted?
Yes, need to be rooted, install BusyBox(there's a Market app for that) then install Titanium Backup. I've tried just installing the APK, naturally no luck.
 
agentpower
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 179
Join Date: Aug 2008
Location: Indianapolis
Quote:
Originally Posted by Elysian893 View Post
Yes, need to be rooted, install BusyBox(there's a Market app for that) then install Titanium Backup. I've tried just installing the APK, naturally no luck.
Dang, looks like I'll be waiting for the official version for honeycomb. :/
 
agentpower
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 179
Join Date: Aug 2008
Location: Indianapolis
woops double post
 
|mpulse
Old
#10  
Member
Thanks Meter 16
Posts: 94
Join Date: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by DatterBoy View Post
Maybe I don't know any better, but how did you do that without a working SD slot?
You could also use dropbox (or something similar) or even just email the APK to yourself.

Tags
google voice, honeycomb, working
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes