Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,957 Members 54,556 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Device recognized in ADB but not fastboot

Tip us?
 
sma11s101
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2010
Default [Q] Device recognized in ADB but not fastboot

I am trying to unlock my device and keep having the problem of it not being recognized in fastboot.

I have the latest drivers from the android SDK (4.0), and have trying reinstalling them. It appears to mount fine, and all of the adb commands work. However, when I try fastboot devices, it returns nothing. fastboot oem unlock only gives a "waiting for device".

Any ideas?
Thanks
 
danger-rat
Old
#2  
danger-rat's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 316
Posts: 2,221
Join Date: Feb 2010
Location: USA
Device needs to be in the fastboot screen of the bootloader...

Sent from my Nexus One using XDA App
 
sma11s101
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2010
While I feel really stupid for somehow missing that fact in dozens of threads, it doesn't seem to fix the problem. I now have it in fastboot and at the top is says "FASTBOOT USB". Windows recognizes the device when its plugged in, but still no luck with devices.
 
sma11s101
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2010
Nevermind, I figured it out. It downloaded fastboot from another source. I am guessing that I was somehow missing a file. Thanks though.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes