Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,023 Members 43,320 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Galaxy S I9000T - Update Froyo ready ...!!!

Tip us?
 
raulito7251
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: May 2009
Wink Galaxy S I9000T - Update Froyo ready ...!!!

the update to Froyo for the I9000T is ready...!!!
just connect the phone to KIES and update it.
 
Pr3torian
Old
#2  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 42
Join Date: Oct 2010
Which country?
 
raulito7251
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: May 2009
I`m from Argentina.

New Version: PDA:JP9 PHONE:JP9 CSC:JP9 (TTT)
 
3dadd
Old
#4  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 34
Join Date: Nov 2010
Default Where can we download 19000T JP9?

I want to get my i9000T back to stock. It's been updated with 2.2.1 and registry hack (Europe) . I'd like to flash with ODIN to bring back to stock - to allow for updates with KIES. I plan to give the phone to a friend.
 
ephantom
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Mar 2011
Default I updated my Galaxy with kies, but it's not working as it did

Hi Raulito, I'm from Argentina too, and updated the phone to the same firmware you did. Wich is your provider Claro, Personal, Movistar?.

I use Claro, but now I can't navigate using 3G, can't use the data network despite using this network is ticked in the settings menu.

The APN is the same I was using with the older eclair.

Are you experiencing something like this?
 
WoodPusher
Old
#6  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 40
Join Date: Oct 2010
Is this the same as I9000XFJP9 ?
 
pendejerto
Old
#7  
pendejerto's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 129
Join Date: Feb 2009
Location: Mexicali
what about telcel from mexico? anybody tried that? i have 2.2.1 with the XWJS5 update and dont want to go back to check.
 
WoodPusher
Old
#8  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 40
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by pendejerto View Post
what about telcel from mexico? anybody tried that? i have 2.2.1 with the XWJS5 update and dont want to go back to check.
What modem and csc are you using with XWJS5?
 
WoodPusher
Old
#9  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 40
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by raulito7251 View Post
I`m from Argentina.

New Version: PDA:JP9 PHONE:JP9 CSC:JP9 (TTT)
Can anyone post this rom?

raulito: mind posting the csc and modem that came with it at least?
 
pendejerto
Old
#10  
pendejerto's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 129
Join Date: Feb 2009
Location: Mexicali
Quote:
Originally Posted by WoodPusher View Post
What modem and csc are you using with XWJS5?
modem i was using the jl2, but on monday switched to the jpg, just to try, nothing new, battery is the same, just got a faster gps lock with 10 meter accuracy.

csc im using the default that came with the rom.

The Following User Says Thank You to pendejerto For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

MaR-V-iN to Talk Google and Android APIs at XDA:DevCon 2014

Our international xda:devcon 14in Manchester, UK on the weekend of September … more

But First, Let Me Take a #Selfie

“Today while browsing XDA,I’m going tocheck to seeif my favorite ROM has been updated–but … more

Easily Combine Text and Manage Your Android Clipboard with StuffMerge

Android clipboard management has always been impractical without the … more