5,596,128 Members 33,435 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[P-ROM] GingerBlur ★ v4.5 ★ 6/3

Tip us?
 
Schultz_91
Old
#111  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 69
Join Date: Aug 2010
Awesome =)
Current Phone: 32GB Black Nexus 5

Previous Phones:
Moto X, HTC One, Nexus 4, Galaxy S III, Galaxy S II,
Captivate Glide, Motorola Atrix, HTC Aria, Galaxy S
 
Smallsmx3
Old
#112  
Senior Member
Thanks Meter 262
Posts: 2,048
Join Date: Jul 2010
Yeah no gb keyboard..

Sent from my MB860 using XDA App
 
Schultz_91
Old
#113  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 69
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Smallsmx3 View Post
Yeah no gb keyboard..

Sent from my MB860 using XDA App
I know! I'm like ahhh Swype! NBD though
Current Phone: 32GB Black Nexus 5

Previous Phones:
Moto X, HTC One, Nexus 4, Galaxy S III, Galaxy S II,
Captivate Glide, Motorola Atrix, HTC Aria, Galaxy S
kmiller8 Old
#114  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
ok, sorry that took so long, but with fresh 4_1.5.2 i got the following results.

Beta 3 installed.
*reboot*
Flashing red led Soft Brick
*pull battery*
Stuck at ATT logo with white flashing led
*pull battery*
Spent 5m at ATT logo, then successful lock screen.

Also the GB keyboard successfully worked for me.

TL;DR Beta 3 works, but is abit sketchy
 
franciscojavierleon
Old
#115  
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 430
Join Date: Jul 2010
Location: Maracaibo
Quote:
Originally Posted by kennethpenn View Post
Yes sir! Once the installer is stable and I move to a Release Candidate, I will then just give updater installers instead. At the moment, the installer just re-does everything.
an install that re-does everything is not bad since it will work for everyone, new and current users
 
kennethpenn
Old
#116  
kennethpenn's Avatar
Retired Forum Moderator / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 3780
Posts: 2,702
Join Date: Nov 2006
Location: Washington, D.C.

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by kmiller8 View Post
ok, sorry that took so long, but with fresh 4_1.5.2 i got the following results.

Beta 3 installed.
*reboot*
Flashing red led Soft Brick
*pull battery*
Stuck at ATT logo with white flashing led
*pull battery*
Spent 5m at ATT logo, then successful lock screen.

Also the GB keyboard successfully worked for me.

TL;DR Beta 3 works, but is abit sketchy
Thank you for the feedback. Wonder why so many are experiencing the stupid AT&T screen freeze. At least battery pull gets you out of it usually!

BETA 4 now online.
kmiller8 Old
#117  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by kennethpenn View Post
Thank you for the feedback. Wonder why so many are experiencing the stupid AT&T screen freeze. At least battery pull gets you out of it usually!

BETA 4 now online.
well since GB keyboard worked for me, i'll just skip Beta 4. are you planning on anymore betas tonight or can I start doing homework
 
Schultz_91
Old
#118  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 69
Join Date: Aug 2010
Flashing! Ill get back to you in a few
Current Phone: 32GB Black Nexus 5

Previous Phones:
Moto X, HTC One, Nexus 4, Galaxy S III, Galaxy S II,
Captivate Glide, Motorola Atrix, HTC Aria, Galaxy S
 
franciscojavierleon
Old
#119  
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 430
Join Date: Jul 2010
Location: Maracaibo
Quote:
Originally Posted by kennethpenn View Post
Thank you for the feedback. Wonder why so many are experiencing the stupid AT&T screen freeze. At least battery pull gets you out of it usually!

BETA 4 now online.
yesterday on my arooted device i just wanted to try superoneclick, and did a shell root (stupid mistake)
after that phone started acting weird, and when i rebooted i got a freeze on the att logo. but it resolved itself after 5 minutes or so.

remembering my linux days, either a fsck ran or something similar that takes a lot of time. linux isn't really made to be rebooted often.
 
kennethpenn
Old
#120  
kennethpenn's Avatar
Retired Forum Moderator / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 3780
Posts: 2,702
Join Date: Nov 2006
Location: Washington, D.C.

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by kmiller8 View Post
well since GB keyboard worked for me, i'll just skip Beta 4. are you planning on anymore betas tonight or can I start doing homework
If keyboard is working in B4, I'm also going to start studying for finals.

Tags
atrix 4g, gingerbread, rom
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes