FORUMS

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

Official Swype for HD2 android!

551 posts
Thanks Meter: 58
 
By AntonJart, Senior Member on 16th March 2011, 01:58 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I just got myself official swype app. The link is on the main xda page in the news. Register and download!

Sent from my HTC Leo powered by HyperDroidGBX
 
 
16th March 2011, 04:16 AM |#2  
JonSolo's Avatar
Senior Member
Flag Charleston
Thanks Meter: 4
 
More
Huh? Where?
16th March 2011, 04:26 AM |#3  
AntonJart's Avatar
OP Senior Member
Flag Reseda
Thanks Meter: 58
 
More
http://beta.swype.com/

Sent from my HTC Leo powered by HyperDroidGBX
16th March 2011, 06:07 AM |#4  
AngelDeath's Avatar
Senior Member
Flag Cherry Hill, New Jersey
Thanks Meter: 1,369
 
Donate to Me
More
I've been a registered beta tester, but one problem this damn thing has is when you download it and then register it, if you reboot it loses the license and wont let you type until you re-register the app again, anyone run across this?
16th March 2011, 08:11 AM |#5  
sbibif's Avatar
Member
Flag lyon
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by AngelDeath

I've been a registered beta tester, but one problem this damn thing has is when you download it and then register it, if you reboot it loses the license and wont let you type until you re-register the app again, anyone run across this?

same problem on my side
16th March 2011, 09:04 AM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
I also use the swype beta. but i don't have to register it again after a reboot.
16th March 2011, 06:08 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
More
Never used swype before, is it worth a try ?
16th March 2011, 07:28 PM |#8  
AntonJart's Avatar
OP Senior Member
Flag Reseda
Thanks Meter: 58
 
More
mine works fine too. Im using their installation file
16th March 2011, 07:41 PM |#9  
AngelDeath's Avatar
Senior Member
Flag Cherry Hill, New Jersey
Thanks Meter: 1,369
 
Donate to Me
More
I'm using their install file too, it installs, but for some reason using rafs rom and a couple of others as soonas you reboot, it unregisters which makes no sense.
17th March 2011, 11:25 AM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
More
Amazing keyboard, easy to use.... I like it
17th March 2011, 02:02 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by AngelDeath

I've been a registered beta tester, but one problem this damn thing has is when you download it and then register it, if you reboot it loses the license and wont let you type until you re-register the app again, anyone run across this?

Happened to.me on ram builds but not on non ram builds

Sent from my HTC HD2 using XDA Premium App

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes