Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Fight the Heat and Conserve Battery with EaseUS Coolphone

Memory hungry Android applications are often responsible for making our device … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[PG05IMG]Mecha_VERIZON_WWE_1.12.605.9_Radio_1.16.00.0223r_N V_8k_1.41_9k_1.64_release

OP TMartin

16th March 2011, 07:13 PM   |  #1  
TMartin's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Westerville, Ohio
Thanks Meter: 1,579
 
2,118 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Donate to Me
More
Thanks to 911sniper....

Here is the latest ROM for the HTC Thunderbolt!

PG05IMG_Mecha_VERIZON_WWE_1.12.605.9_Radio_1.16.00 .0223r_NV_8k_1.41_9k_1.64_release_176865_signed.zi p
Last edited by TMartin; 16th March 2011 at 07:20 PM.
18th March 2011, 04:58 AM   |  #2  
Senior Member
Phoenix, AZ
Thanks Meter: 207
 
1,933 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
i dont see where the DL option is on that chinese page
18th March 2011, 05:54 AM   |  #3  
arcanexvi's Avatar
Senior Member
Hoffman Estates, IL
Thanks Meter: 328
 
1,097 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
I've got it downloaded but need root to install it
18th March 2011, 05:58 AM   |  #4  
Senior Member
Phoenix, AZ
Thanks Meter: 207
 
1,933 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Uh I can't figure out which button to click

Sent from my SCH-I500 using XDA App
18th March 2011, 07:02 AM   |  #5  
Virus's Avatar
Senior Recognized Developer
COLUMBIA
Thanks Meter: 9,363
 
3,947 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Donate to Me
little tip guys use google chrome as your browser and hit the translate button at the top
18th March 2011, 07:11 AM   |  #6  
jgrimberg1979's Avatar
Senior Member
Flag D.C
Thanks Meter: 214
 
970 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by XxXViRuSXxX

little tip guys use google chrome as your browser and hit the translate button at the top

Is this the latest update that came on the phone today?
18th March 2011, 07:18 AM   |  #7  
arcanexvi's Avatar
Senior Member
Hoffman Estates, IL
Thanks Meter: 328
 
1,097 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
It's newer than the software on the phone
18th March 2011, 07:28 AM   |  #8  
Senior Member
Phoenix, AZ
Thanks Meter: 207
 
1,933 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by XxXViRuSXxX

little tip guys use google chrome as your browser and hit the translate button at the top

i did that, i c dump but no download + it asks you to sign in but its still in chinese even after you translate. sorry i know its right infront of my god dam eyes too.
18th March 2011, 01:11 PM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
379 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Anyone try this update yet to see what has been changed?

Sent from my ADR6400L using Tapatalk
18th March 2011, 10:35 PM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
105 posts
Join Date:Joined: May 2008
After you translate the page to english, click on the "Unicom 1 Download" link. The file will start downloading. Or here is a more direct download link --> http://2.hot11.115cdn.com/pickdown/M...372e3232332e32

Does anyone have a good md5sum for this file?


Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot-3.jpg
Views:	417
Size:	48.6 KB
ID:	545956  
Last edited by barcodelinux; 18th March 2011 at 10:39 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes