Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Phone shuts off!! Automatically!!

OP aco47

18th March 2011, 03:56 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
32 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Hi,
I have now had 2 occasions where my LG OX2 were automatically shut!!
I took it of the charger this morning, screen brightened, all normal. After 5 min. when I needed it, the phone was off. Later I had one more like this. Got to work and after some hours it was off when I needed it! I really don't get it. Battery was full.
I am on 2.2.2, rootet.

Has anyone had same experince??
The Following User Says Thank You to aco47 For This Useful Post: [ View ]
18th March 2011, 05:14 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
I had that issue aswell.
18th March 2011, 06:12 AM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 1
 
50 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Had that aswell yesterday morning, had to take the batteri out and put it back in, to get it back on
18th March 2011, 09:15 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 2
 
55 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Same here.
18th March 2011, 09:31 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
32 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Hi guys. Thanks for your answers. This is indeed very strange. This could be something that I will not accept for a smartphone this price. I will contact LG.
Are yours also rootet and have you removed anything?

Cheers.
18th March 2011, 10:52 AM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 2
 
55 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Rooted. Not removed anything at all.
18th March 2011, 11:33 AM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 19
 
83 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
You mentioned that you have rooted the phone, did you freeze any applications?
18th March 2011, 11:44 AM   |  #8  
djmcnz's Avatar
Recognized Developer
Flag Auckland, NZ
Thanks Meter: 1,506
 
5,488 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Same here.

Only happened once and it was plugged into a charger (and would have been at 100%).

Battery pull was the only thing that worked.

I'll add this thread to the bugs thread.
The Following User Says Thank You to djmcnz For This Useful Post: [ View ]
18th March 2011, 11:52 AM   |  #9  
Senior Member
Flag Dalsjofors,Boras
Thanks Meter: 115
 
171 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Have not happend to me yet. I have used it for 1 day now. And 3 charges. No problems.
Rooted and deleted some apps.
18th March 2011, 11:56 AM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 2
 
55 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by KernelCrap

You mentioned that you have rooted the phone, did you freeze any applications?

Nope.



10char

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes