Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,846 Members 37,590 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

RomAur V3 to V12

Tip us?
 
Kevincondor
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Jul 2014
Default RomAur V3 to V12

Hello,i wanted to ask how i can update this rom to the v12 one,without loosing all my app and data,if possible. my phone have a locked bootloader
 
tndb
Old
#2  
Member
Thanks Meter 26
Posts: 97
Join Date: Jul 2008

 
DONATE TO ME
Are you from the future?
 
Kevincondor
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Jul 2014
Yes XD sry didn't see the V12 was for the Z version, the z1c is still v3 >< btw,my phone is missing the voice composer for sms,how I can fix this?
 
adryanodej
Old
#4  
adryanodej's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 277
Join Date: Jun 2013
Location: Dej, Cluj-Napoca
Quote:
Originally Posted by tndb View Post
Are you from the future?
=))))))))))))))))) nice one, you made my day
Last devices: Xperia arc S --> Xperia S --> Xperia SP --> Xperia ZR --> Xperia Z1 --> Xperia Z1 Compact
 
tndb
Old
#5  
Member
Thanks Meter 26
Posts: 97
Join Date: Jul 2008

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Kevincondor View Post
Yes XD sry didn't see the V12 was for the Z version, the z1c is still v3 >< btw,my phone is missing the voice composer for sms,how I can fix this?
Not quite sure but do you mean when you click the "mic" button on the software keyboard and then you can talk to enter words? Its builtin I believe but could happen that you just need to go to settings and then "language & input"? (not sure of the exact word since I dont have english language on my phone) and in there set the language at the voice options. If not then it should be downloadable from google play if you just search for it.

Not sure if it helps you but I have tried atleast :P
 
Kevincondor
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by tndb View Post
Not quite sure but do you mean when you click the "mic" button on the software keyboard and then you can talk to enter words? Its builtin I believe but could happen that you just need to go to settings and then "language & input"? (not sure of the exact word since I dont have english language on my phone) and in there set the language at the voice options. If not then it should be downloadable from google play if you just search for it.

Not sure if it helps you but I have tried atleast :P
yes that,but i have already tried,what i get is just a mic inside a circle.but nothing more,and nothing to click
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Old but Gold Internet Browser is a Blast from the Past

A Web browser is one of these applications that we can’t live without. We useit … more

Real-World Battery Saving Tips for Android – XDA Developer TV

You need Real-World Battery Saving Tips for your Android device. Our … more

Android L Will Have Data Encryption Turned On by Default

Android L, once it is eventually released, will featuredata encryption turned on by … more

Lock Apps and Functions Easily with Droid Protector

Access and security are some of the key issues facingmobile technology. Whether … more