Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,124 Members 43,486 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

RomAur V3 to V12

Tip us?
 
Kevincondor
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jul 2014
Default RomAur V3 to V12

Hello,i wanted to ask how i can update this rom to the v12 one,without loosing all my app and data,if possible. my phone have a locked bootloader
 
tndb
Old
#2  
Member
Thanks Meter 24
Posts: 89
Join Date: Jul 2008

 
DONATE TO ME
Are you from the future?
 
Kevincondor
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jul 2014
Yes XD sry didn't see the V12 was for the Z version, the z1c is still v3 >< btw,my phone is missing the voice composer for sms,how I can fix this?
 
adryanodej
Old
#4  
adryanodej's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 267
Join Date: Jun 2013
Location: Dej, Cluj-Napoca
Quote:
Originally Posted by tndb View Post
Are you from the future?
=))))))))))))))))) nice one, you made my day
Last devices: Xperia arc S --> Xperia S --> Xperia SP --> Xperia ZR --> Xperia Z1 --> Xperia Z1 Compact
 
tndb
Old
#5  
Member
Thanks Meter 24
Posts: 89
Join Date: Jul 2008

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Kevincondor View Post
Yes XD sry didn't see the V12 was for the Z version, the z1c is still v3 >< btw,my phone is missing the voice composer for sms,how I can fix this?
Not quite sure but do you mean when you click the "mic" button on the software keyboard and then you can talk to enter words? Its builtin I believe but could happen that you just need to go to settings and then "language & input"? (not sure of the exact word since I dont have english language on my phone) and in there set the language at the voice options. If not then it should be downloadable from google play if you just search for it.

Not sure if it helps you but I have tried atleast :P
 
Kevincondor
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by tndb View Post
Not quite sure but do you mean when you click the "mic" button on the software keyboard and then you can talk to enter words? Its builtin I believe but could happen that you just need to go to settings and then "language & input"? (not sure of the exact word since I dont have english language on my phone) and in there set the language at the voice options. If not then it should be downloadable from google play if you just search for it.

Not sure if it helps you but I have tried atleast :P
yes that,but i have already tried,what i get is just a mic inside a circle.but nothing more,and nothing to click
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Port Sony Xperia Themes to CyanogenMod 11 with Ease

In addition the obvious proficiency with graphics, creating agood Android theme … more

Cell Phone SIM Unlock Bill Just Steps Away from President’s Desk

For all those who believe that Cinderella stories don’t actually … more

Get Your Cargo to its Destination in 4×4 Military Operations Reborn

Racing games have evolved quite a bit since the days of Pole … more