What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more

Diving into the April 2015 Material Design Update

Before the release of Android 5.0 Lollipop, the Holo Design guidelines served as the … more

New Cyanogen Partnerships Bring Privacy Concerns

New Privacy concerns have emerged regarding Cyanogen’s latest announcements, … more

PSA: Google Play Services Wakelock Affects Many 5.x ROMs

Wakelocks are the bane of the battery conscious, and this wakelock bug has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Update To 14.4.A.0.108

31st August 2014, 05:42 PM |#31  
Member
Thanks Meter: 13
 
97 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
When I updated to .108 yesterday, I forgot a couple of steps along the way and wound up having to run a repair through PCC, which is a real pain. That meant reinstalling my apps, passwords, apn, etc, which took me most of the day.

Make sure you have USB Debugging and Unknown Sources turned on. When I first thought I had it rooted, it actually wasn't. A black screen will pop up letting you know that the program is running. I used Root Checker to make sure it was done. Afterwards, I installed Busybox from the Play store and Dual Recovery from here on XDA. As soon as I had Recovery, I immediately made a backup. Then I was able to successfully install Xposed Framework and all of my modules. I made a couple more backups along the way until I got the phone back to exactly how I wanted it, made one more backup and deleted the old ones.

I probably made things much more difficult than necessary, but I'm happy with the way it turned out, and was able to do some housekeeping along the way. On the down side, we'll have to do it all over again when Android L comes out.

dave
 
 
31st August 2014, 08:38 PM |#32  
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
149 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
How to know if i have new or old .108 version? What are changes in camera?
I can see it is 1,44gb in /system. So that would be new version...i suppose
Last edited by mlesic; 31st August 2014 at 09:02 PM.
31st August 2014, 10:26 PM |#33  
uchihakurtz's Avatar
Senior Member
Flag Depok
Thanks Meter: 168
 
612 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Turns out just had to re root again as I didn't finish on the first time, teehee 😋 Xposed works just fine now
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes