FORUMS

Analysis & Opinion

Bitcasa Drive - 1tb online storage

2,381 posts
Thanks Meter: 1,240
 
By banccalif, Senior Member on 21st December 2014, 08:35 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I used to be an avid user of Dropbox but the space is so limited, if you're a hard core Android user like myself you'll be getting low on space. Bitcasa Drive offers 1tb to all its users with options to gain more. What's great is that you can sync with Windows and Mac operating systems in addition to your android devices. Sign up now!
Check out "Bitcasa Drive"
https://play.google.com/store/apps/d....android.drive
 
 
23rd December 2014, 09:37 PM |#2  
Junior Member
Flag New York City
Thanks Meter: 2
 
More
They also Have a history of unrecoverable file corruption, terrible to non-existent tech support, that's right before starting to charge for support. They also have bad data connections to the east coast of the U.S. Check out their support page, look at their top questions, number two is "Having Trouble canceling your account?" After number one, trouble accessing the data in your account.
The Following User Says Thank You to Dudeman456 For This Useful Post: [ View ]
27th December 2014, 06:09 AM |#3  
banccalif's Avatar
OP Senior Member
Flag LOS ANGELES
Thanks Meter: 1,240
 
More
Quote:
Originally Posted by Dudeman456

They also Have a history of unrecoverable file corruption, terrible to non-existent tech support, that's right before starting to charge for support. They also have bad data connections to the east coast of the U.S. Check out their support page, look at their top questions, number two is "Having Trouble canceling your account?" After number one, trouble accessing the data in your account.

They've supposedly updated everything and I did see a lot of the issues related to bitcasa. Yet I have not had any problems with the newer version/platform/whatever. I downloaded all of my Dropbox files and uploaded to bitcasa without hitch for the past 2 months
30th December 2014, 03:42 PM |#4  
Senior Member
Flag Greeley
Thanks Meter: 170
 
More
space
I am only showing 5gb of space not 1TB how do I get the terrabyte
30th December 2014, 07:27 PM |#5  
banccalif's Avatar
OP Senior Member
Flag LOS ANGELES
Thanks Meter: 1,240
 
More
You've got to install the program on a computer and sign in.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1419967644045.jpg
Views:	456
Size:	37.7 KB
ID:	3089889  
8th January 2015, 11:44 PM |#6  
Senior Member
Flag Greeley
Thanks Meter: 170
 
More
Tried that as well guess I missed the deal
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes