FORUMS

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

[Q] How to revert back to 1.54.401.10?

506 posts
Thanks Meter: 158
 
By djpabz23, Senior Member on 9th July 2014, 06:18 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
After trying to flash the newest firmware from ARHD 9.1, I can't seem to find the 1.54.401.10 firmware for Sprint. Now, I'm stuck on STOCK 1.54.651.10 and when trying to flash a ROM, I get no data therefore I want to go back to the original firmware.
 
 
9th July 2014, 06:20 PM |#2  
Captain_Throwback's Avatar
Retired Moderator / Recognized Contributor
Flag Bensalem, PA
Thanks Meter: 13,428
 
10
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by djpabz23

After trying to flash the newest firmware from ARHD 9.1, I can't seem to find the 1.54.401.10 firmware for Sprint. Now, I'm stuck on STOCK 1.54.651.10 and when trying to flash a ROM, I get no data therefore I want to go back to the original firmware.

You need 1.54.651.8, THEN 1.54.651.10. The firmware can be found by clicking the radio in my sig.
The Following User Says Thank You to Captain_Throwback For This Useful Post: [ View ]
9th July 2014, 06:28 PM |#3  
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 158
 
More
Quote:
Originally Posted by Captain_Throwback

You need 1.54.651.8, THEN 1.54.651.10. The firmware can be found by clicking the radio in my sig.

Are 1.54.401.10 roms compatible with 1.54.651.10 firmware?
9th July 2014, 06:37 PM |#4  
Captain_Throwback's Avatar
Retired Moderator / Recognized Contributor
Flag Bensalem, PA
Thanks Meter: 13,428
 
10
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by djpabz23

Are 1.54.401.10 roms compatible with 1.54.651.10 firmware?

If the ROM says it's Sprint-compatible, then sure.
The Following User Says Thank You to Captain_Throwback For This Useful Post: [ View ]
9th July 2014, 06:40 PM |#5  
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 158
 
More
Quote:
Originally Posted by Captain_Throwback

If the ROM says it's Sprint-compatible, then sure.

I tried flashing ARHD 8.1, everything worked except I had no data. Signal bars were full but no data. Not sure if it was because of firmware because before doing the whole firmware upgrade, I was able to get data on ARHD 8.1
9th July 2014, 07:09 PM |#6  
Captain_Throwback's Avatar
Retired Moderator / Recognized Contributor
Flag Bensalem, PA
Thanks Meter: 13,428
 
10
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by djpabz23

I tried flashing ARHD 8.1, everything worked except I had no data. Signal bars were full but no data. Not sure if it was because of firmware because before doing the whole firmware upgrade, I was able to get data on ARHD 8.1

If you updated to that 2.12 firmware from that thread, then yes, that's why you lost data.
The Following User Says Thank You to Captain_Throwback For This Useful Post: [ View ]
9th July 2014, 07:13 PM |#7  
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 158
 
More
Quote:
Originally Posted by Captain_Throwback

If you updated to that 2.12 firmware from that thread, then yes, that's why you lost data.

Thanks Captain.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes