Post Reply

[KERNEL] Xceed™ [Synapse][Sense/GPE][Update: 02/24]

OP kairi_zeroblade

Announcement from kairi_zeroblade: New Builds up!!
14th February 2015, 12:15 AM   |  #61  
Senior Member
Thanks Meter: 76
 
237 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Kernel Configurator in the Play Store.
The Following User Says Thank You to bmwkeith For This Useful Post: [ View ]
14th February 2015, 12:42 PM   |  #62  
Cj719's Avatar
Senior Member
Flag Roselle NJ
Thanks Meter: 381
 
1,048 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
I'll update the op with all information shortly
20th February 2015, 02:10 PM   |  #63  
Member
Thanks Meter: 18
 
60 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
Donate to Me
More
Hi, I tried to install this kernel but it changes nothing. When I look kernel info in settings it still shows stock kernel. I'm on stock sprint and twrp 2850. What am I doing wrong?
21st February 2015, 01:03 AM   |  #64  
brymaster5000's Avatar
Recognized Contributor
Flag New Hampshire
Thanks Meter: 1,792
 
2,073 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by lerenturk

Hi, I tried to install this kernel but it changes nothing. When I look kernel info in settings it still shows stock kernel. I'm on stock sprint and twrp 2850. What am I doing wrong?

Sounds like you need to flash an insecure boot.img first.
The Following 3 Users Say Thank You to brymaster5000 For This Useful Post: [ View ]
21st February 2015, 09:39 AM   |  #65  
Member
Thanks Meter: 18
 
60 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by brymaster5000

Sounds like you need to flash an insecure boot.img first.

Yea that was the deal, got it working. Thx.
21st February 2015, 11:29 AM   |  #66  
Junior Member
Flag Patna
Thanks Meter: 1
 
21 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Unhappy
Quote:
Originally Posted by lerenturk

Yea that was the deal, got it working. Thx.

How did u fix it? I am having the same problem. Please help. What did u flash before flashing this kernel?
21st February 2015, 11:08 PM   |  #67  
Cj719's Avatar
Senior Member
Flag Roselle NJ
Thanks Meter: 381
 
1,048 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by tausift0

How did u fix it? I am having the same problem. Please help. What did u flash before flashing this kernel?

what rom are you on?
22nd February 2015, 04:17 AM   |  #68  
Member
Thanks Meter: 18
 
60 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
Donate to Me
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by tausift0

How did u fix it? I am having the same problem. Please help. What did u flash before flashing this kernel?

Made a backup of my current rom with TWRP and installed Nusense Six 10.6. After that restored my backup without boot section. Then flashed Xceed. Maybe there is an easier way but my method was like this.
The Following User Says Thank You to lerenturk For This Useful Post: [ View ]
22nd February 2015, 07:26 PM   |  #69  
Junior Member
Flag Patna
Thanks Meter: 1
 
21 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by Cj719

what rom are you on?

I am on stock sprint lollipop 5.0.2 just like "lerenturk"
I tried flashing different custom kernels but none show up in the android setting.

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

Quote:
Originally Posted by lerenturk

Made a backup of my current rom with TWRP and installed Nusense Six 10.6. After that restored my backup without boot section. Then flashed Xceed. Maybe there is an easier way but my method was like this.

Wow that's a great idea. Maybe I would do the same. I wanted to be on stock rom and still use this kernel. So I guess this the way. Thanks for the reply.
But if someone know any more ways to do it, please reply. That would be of great help.
The Following User Says Thank You to tausift0 For This Useful Post: [ View ]
Yesterday, 05:05 AM   |  #70  
ajbiz11's Avatar
Senior Member
Flag Ann Arbor, MI
Thanks Meter: 346
 
1,019 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
So, it's my understanding that UCI is in the works, and DT2 W isn't implemented yet in GPE Lollipop? Correct?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes