FORUMS

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Fix for WiFi tethering[script]

8th October 2013, 01:57 AM |#1  
OP Senior Member
Flag Glendale Heights
Thanks Meter: 211
 
More
Copy and paste the following into terminal and then you can use the built in tethering in settings/more:

su
iptables -F
iptables -A bw_FORWARD -i !lo+
iptables -A natctrl_FORWARD -j RETURN -i rmnet+ -o wlan0 -m state --state RELATED,ESTABLISHED
iptables -A natctrl_FORWARD -j DROP -i wlan0 -o rmnet+ -m state --state INVALID
iptables -A natctrl_FORWARD -j RETURN -i wlan0 -o rmnet+
iptables -A natctrl_FORWARD -j DROP
iptables -A natctrl_nat_POSTROUTING -t nat -o rmnet+ -j MASQUERADE

Here's the original post: http://forum.xda-developers.com/show...php?p=44419222

I also uploaded a script download it and use script manager to run at root and at boot and then reboot
https://db.tt/7JcyR4FE

Sent from my HTCONE using xda app-developers app
Last edited by deadlocked007; 21st January 2014 at 04:21 PM.
The Following 16 Users Say Thank You to deadlocked007 For This Useful Post: [ View ]
 
 
8th October 2013, 02:13 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
More
Hot damn
8th October 2013, 03:10 AM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 323
 
More
Nice! You whipped this up making it look easy.

Sent from my Nexus 7 using xda app-developers app

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------

Maybe I'm not doing it wrong. Not working for me. Run script, turn on hotspot and unable to connect to network error

Edit: I used script

Sent from my HTCONE using xda app-developers app
Last edited by gk1984; 8th October 2013 at 03:50 AM.
8th October 2013, 03:21 AM |#4  
orthonovum's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
More
Does not seem to work for me, I run the commands and then try to fire up the built in mobile hotspot and get this: (same error I get if I dont run the commands)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-10-07-19-18-35.jpg
Views:	2182
Size:	20.7 KB
ID:	2309770  
8th October 2013, 05:35 AM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 95
 
More
Worked for me!

Sent from my HTCONE using XDA Premium 4 mobile app
8th October 2013, 06:33 AM |#6  
Pacemaker2's Avatar
Member
Thanks Meter: 13
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by deadlocked007

Copy and paste the following into terminal and then you can use the built in tethering in settings/more:

iptables -F
iptables -A bw_FORWARD -i !lo+
iptables -A natctrl_FORWARD -j RETURN -i rmnet+ -o wlan0 -m state --state RELATED,ESTABLISHED
iptables -A natctrl_FORWARD -j DROP -i wlan0 -o rmnet+ -m state --state INVALID
iptables -A natctrl_FORWARD -j RETURN -i wlan0 -o rmnet+
iptables -A natctrl_FORWARD -j DROP
iptables -A natctrl_nat_POSTROUTING -t nat -o rmnet+ -j MASQUERADE

Here's the original post: http://forum.xda-developers.com/show...php?p=44419222

I also uploaded a script download it and use script manager to run at root and at boot and then reboot
https://db.tt/7JcyR4FE

Sent from my HTCONE using xda app-developers app

Thank you!!!! work great
8th October 2013, 07:40 AM |#7  
flex360's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 6,197
 
Donate to Me
More
works!!
The Following User Says Thank You to flex360 For This Useful Post: [ View ]
8th October 2013, 07:59 AM |#8  
pmacevad's Avatar
Senior Member
Flag South Chicago Burbs, IL
Thanks Meter: 429
 
More
Do you need to have the ability to run init.d scripts in the kernel? I don't think the stock rom has a modified kernel. Needless to say it's not working fir me on stock rooted... Yet. Anyone have a flashable of the modified stock 4.3 kernel so I can test this out that way? Tia

Sent from my rooted, s-off'd HTC One running Stock 4.3
8th October 2013, 08:20 AM |#9  
flex360's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 6,197
 
Donate to Me
More
i added it to my rom
thanks for this

credit given to you and the original poster
The Following 2 Users Say Thank You to flex360 For This Useful Post: [ View ]
8th October 2013, 11:36 AM |#10  
OP Senior Member
Flag Glendale Heights
Thanks Meter: 211
 
More
Quote:
Originally Posted by pmacevad

Do you need to have the ability to run init.d scripts in the kernel? I don't think the stock rom has a modified kernel. Needless to say it's not working fir me on stock rooted... Yet. Anyone have a flashable of the modified stock 4.3 kernel so I can test this out that way? Tia

Sent from my rooted, s-off'd HTC One running Stock 4.3

Could always use flexs Rom cause that's what I'm using and it's the bomb lol.





Quote:
Originally Posted by flex360

i added it to my rom
thanks for this

credit given to you and the original poster

Anytime I'm on a helpful streak lately here and in the tf700 section :3


Sent from my HTCONE using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes