FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Guide] S-Off no PC using terminal. (Easy)

793 posts
Thanks Meter: 301
 
By Konfuzion, Senior Member on 11th June 2013, 11:17 AM
Post Reply Email Thread
YouTube S-Off

How to S-Off HTC One without a PC.
As you can see from the video I am running ViperRom with stock kernel, from what I understand some kernels will cause S-Off to fail. Must be rooted to use this method. Also this will break Hot reboot, but doing an RUU will fix this but also wipe all your data.

Download Revone here http://revolutionary.io/revone OP is here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2314582

Once its downloaded move to data/local/tmp
Then open terminal
Type the following

su (enter)
cd /data/local/tmp (enter)
chmod 755 revone.bin (enter) (some users may have to remove the .bin if thats you remove it from all of the lines)
./revone.bin -P (enter) (Capital P is needed)

Reboot

open terminal

cd /data/local/tmp (enter)
su (enter)
./revone.bin -s 0 -u

Reboot.

To remove "tampered"

open terminal

cd /data/local/tmp
su
./revone.bin -t

Sent from my HTCONE using xda app-developers app
The Following 37 Users Say Thank You to Konfuzion For This Useful Post: [ View ] Gift Konfuzion Ad-Free
 
 
11th June 2013, 04:31 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by Konfuzion

YouTube S-Off

How to S-Off HTC One without a PC.
As you can see from the video I am running ViperRom with stock kernel, from what I understand some kernels will cause S-Off to fail. Must be rooted to use this method. Also this will break Hot reboot, but doing an RUU will fix this but also wipe all your data.

Download Revone here http://revolutionary.io/revone OP is here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2314582

Once its downloaded move to data/local/tmp
Then open terminal
Type the following

cd /data/local/tmp (enter)
su (enter)
chmod 755 revone.bin (enter) (some users may have to remove the .bin if thats you remove it from all of the lines)
./revone.bin -p (enter)

Reboot

open terminal

cd /data/local/tmp (enter)
su (enter)
./revone.bin -s 0 -u

Reboot.

To remove "tampered"

open terminal

cd /data/local/tmp
su
./revone.bin -t

Sent from my HTCONE using xda app-developers app


works great! now S-OFF.....
The Following 2 Users Say Thank You to bsjmcconnell For This Useful Post: [ View ] Gift bsjmcconnell Ad-Free
11th June 2013, 08:19 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 332
 
More
Worked for me too, however in one of the first steps to enter -p, I got an invalid command error. It worked once I made it a capital P instead of lower case. Just sharing in case it helps someone else.
The Following 2 Users Say Thank You to gk1984 For This Useful Post: [ View ] Gift gk1984 Ad-Free
12th June 2013, 02:23 AM |#4  
fr0st420's Avatar
Senior Member
Flag Kaukauna, WI
Thanks Meter: 425
 
Donate to Me
More
Sweet! S-off in about 5 minutes.

Sent from my HTCONE using Tapatalk 4 Beta
15th June 2013, 04:58 AM |#5  
Konfuzion's Avatar
OP Senior Member
Flag Santa Clarita
Thanks Meter: 301
 
More
Bumping this.
15th June 2013, 10:14 PM |#6  
matchosan's Avatar
Member
Mililani, Hawaii
Thanks Meter: 14
 
More
as easy as one click, but funner, thanks for the tutorial
The Following User Says Thank You to matchosan For This Useful Post: [ View ] Gift matchosan Ad-Free
16th June 2013, 05:51 PM |#7  
Konfuzion's Avatar
OP Senior Member
Flag Santa Clarita
Thanks Meter: 301
 
More
Quote:
Originally Posted by matchosan

as easy as one click, but funner, thanks for the tutorial

Made me chuckle, very true.

Sent from my HTCONE using xda app-developers app
17th June 2013, 12:48 PM |#8  
Danzoman's Avatar
Senior Member
Flag Columbia SC
Thanks Meter: 75
 
More
Very easy Thank You! :beer:

Sent from my HTCONE using Tapatalk 2
18th June 2013, 04:53 AM |#9  
johnnycm77's Avatar
Junior Member
Flag candler
Thanks Meter: 0
 
More
Hi I'm johnny and for some reason I can't make this work. I don't know which terminal to get or how to use those terminals. I'm lost on what and how to do. I would really appreciate it if you could help me.. thank you

Sent from my HTCONE using Tapatalk 4 Beta
18th June 2013, 05:58 AM |#10  
Konfuzion's Avatar
OP Senior Member
Flag Santa Clarita
Thanks Meter: 301
 
More
Quote:
Originally Posted by johnnycm77

Hi I'm johnny and for some reason I can't make this work. I don't know which terminal to get or how to use those terminals. I'm lost on what and how to do. I would really appreciate it if you could help me.. thank you

Sent from my HTCONE using Tapatalk 4 Beta

Go to the play store and download Android Terminal Emulator. You also have to be rooted to do this.

Sent from my HTCONE using xda app-developers app
18th June 2013, 08:06 AM |#11  
johnnycm77's Avatar
Junior Member
Flag candler
Thanks Meter: 0
 
More
I'm rooted and unlocked but I've never really used one of those terminals

Sent from my HTCONE using Tapatalk 4 Beta
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes