Post Reply

Bad Boyz Rom manually restarting

5th July 2014, 03:48 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Hey all,

For the past month or so, I've been having an issue with my Bad Boyz Sprint ONE KitKat v1.2 rom, where it manually restarts continuously for no reason apparent to me. I've wiped and reflashed twice, but the manual restarting continues. I've tried installing the Bad Boyz ONE Sense 6 v1.0 to replace the kit kat version but it continually fails in TWRP. People suggested on the main thread that flashing the newest firmware could help, but the guides I've found to flash new firmware require S-OFF, which I do not have. So my two questions are

A) is the KitKat v1.2 manual restart loop a known problem there is a solution for?

or B) Is there a way to flash the newest firmware for the phone with S-On, and if so, how do I do it?

Any help would be greatly appreciated. And I can reply to this thread with additional details as needed. Thanks.

-Lettuceface
5th July 2014, 06:39 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Hyderabad, Telangana
Thanks Meter: 164
 
579 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by LettuceFace

Hey all,

For the past month or so, I've been having an issue with my Bad Boyz Sprint ONE KitKat v1.2 rom, where it manually restarts continuously for no reason apparent to me. I've wiped and reflashed twice, but the manual restarting continues. I've tried installing the Bad Boyz ONE Sense 6 v1.0 to replace the kit kat version but it continually fails in TWRP. People suggested on the main thread that flashing the newest firmware could help, but the guides I've found to flash new firmware require S-OFF, which I do not have. So my two questions are

A) is the KitKat v1.2 manual restart loop a known problem there is a solution for?

or B) Is there a way to flash the newest firmware for the phone with S-On, and if so, how do I do it?

Any help would be greatly appreciated. And I can reply to this thread with additional details as needed. Thanks.

-Lettuceface

Update SuperSU, should fix it. Here is the link: http://download.chainfire.eu/supersu

Download that zip, and flash it in recovery.
5th July 2014, 06:47 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by StormyNight

Update SuperSU, should fix it. Here is the link: http://download.chainfire.eu/supersu

Download that zip, and flash it in recovery.

Thank you, sir. I was able to update it after getting the most recent TWRP and then I was able to get the Sense 6.0 which I'm using right now. SOOO NICE!

-Curtis
5th July 2014, 01:27 PM   |  #4  
Senior Member
Flag DFW
Thanks Meter: 2,127
 
1,064 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by LettuceFace

" ... it continually fails in TWRP ..."

Go get the TWRP here -- you'll likely be a happier with performance, off-line charging notifications, etc.

If you wonder how it came about that we have an enhanced TWRP, look here.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes