FORUMS

Top Forum Discussions

Please help. Need settings apk for android 4.3.

389 posts
Thanks Meter: 5
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I updated my settings apk to a 5.5 version from the 5.0 version that is in the stock 4.3 rom, and now I can't access my settings at all.

I know, stupid move not backing up before I did it.

Is there anyone that can please point me to where I can download just the settings apk for the stock 4.3 rom?

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app.
 
 
3rd August 2014, 08:47 AM |#2  
Senior Member
Flag Hyderabad, Telangana
Thanks Meter: 175
 
More
Quote:
Originally Posted by johnequickiii

I updated my settings apk to a 5.5 version from the 5.0 version that is in the stock 4.3 rom, and now I can't access my settings at all.

I know, stupid move not backing up before I did it.

Is there anyone that can please point me to where I can download just the settings apk for the stock 4.3 rom?

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app.

Downloading a stock 4.3 ROM (from here) and opening it up and looking for it in /system/app or /system/priv-app (in the ROM) might help. After you find it, just use Root Explorer to move it to your own directory where Settings.apk lies in.

Edit: For InsertCoin, it's here:



I'd give you it, but it's Sense 6.0.
Last edited by StormyNight; 3rd August 2014 at 09:11 AM.
3rd August 2014, 09:23 AM |#3  
johnequickiii's Avatar
OP Senior Member
Flag Lebanon, NJ
Thanks Meter: 5
 
More
OK Giving that a try. Also, while waiting for it to download, I'm dissecting my latest nandroid backup and trying to get it from there.

I think I need an odex file for it too. Seems like everything else has one.
Last edited by johnequickiii; 3rd August 2014 at 09:29 AM.
3rd August 2014, 09:47 AM |#4  
johnequickiii's Avatar
OP Senior Member
Flag Lebanon, NJ
Thanks Meter: 5
 
More
Got the files from my backup and copied them to where they needed to be, but it didn't work. Unsure why.
3rd August 2014, 11:46 AM |#5  
Senior Member
Flag Hyderabad, Telangana
Thanks Meter: 175
 
More
Quote:
Originally Posted by johnequickiii

Got the files from my backup and copied them to where they needed to be, but it didn't work. Unsure why.

Do they have the same permissions as the other files in the same folder?
3rd August 2014, 12:30 PM |#6  
johnequickiii's Avatar
OP Senior Member
Flag Lebanon, NJ
Thanks Meter: 5
 
More
I just decided to restore the backup. Everything else I did just froze the phone on the loading screen.

Thanks for the help though. ^^
The Following User Says Thank You to johnequickiii For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes