Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more

Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more

XDA and Leaseweb: Server Trial/Moto 360 Contest (Winners!)

About a month ago, we held a contest along with XDA’s host, Leaseweb, to … more
Post Reply

non-sense roms data cuts in and out.

OP v1ral

3rd July 2014, 03:19 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
282 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
I've been trying out various non-sense roms but none of them have data connection.

I don't have WiFi besides when I go to work, I want to try out something different but this data issue has me back to sense.
Thanks in advance.
3rd July 2014, 09:41 PM   |  #2  
Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 9
 
37 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by v1ral

I've been trying out various non-sense roms but none of them have data connection.

I don't have WiFi besides when I go to work, I want to try out something different but this data issue has me back to sense.
Thanks in advance.

I had the same issue while using hboot 1.56, try 1.55 that resolved my issue.
The Following User Says Thank You to fryguy503 For This Useful Post: [ View ]
3rd July 2014, 10:04 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
282 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by fryguy503

I had the same issue while using hboot 1.56, try 1.55 that resolved my issue.

How about ruu then go up to hboot 1.57?
Thanks btw, didn't think of it being an hboot issue. How about radios should I downgrade/upgrade radios?
3rd July 2014, 10:25 PM   |  #4  
Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 9
 
37 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by v1ral

How about ruu then go up to hboot 1.57?
Thanks btw, didn't think of it being an hboot issue. How about radios should I downgrade/upgrade radios?


I have not tried 1.57 so I am unsure if that would help. As for the radios, those are Recovery Flashable and are a personal preference. I know I found 1.00.20.1108 to give the best results, however YMMV.
4th July 2014, 08:23 PM   |  #5  
mrinehart93's Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 299
 
1,835 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Donate to Me
More
Question
Are we having the same issue? My data connections seem to have personalities of their own... I can have a perfect connection (LTE or WiFi) and it will just sit there refusing to download/upload (I have a network traffic monitor on my notification bar). It's extremely frustrating at times.
5th July 2014, 06:45 AM   |  #6  
Senior Member
Flag Hyderabad, Telangana
Thanks Meter: 166
 
579 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by mrinehart93

Are we having the same issue? My data connections seem to have personalities of their own... I can have a perfect connection (LTE or WiFi) and it will just sit there refusing to download/upload (I have a network traffic monitor on my notification bar). It's extremely frustrating at times.

o_O Try updating to the latest radio I guess. If that doesn't work, try fryguy's radio.

This thread has the latest radio in it. Follow the instructions in the thread.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes