FORUMS

[Q] GTA:SA lagging extremely

45 posts
Thanks Meter: 2
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi, my Galaxy Tab 4 10.1 T530 is lagging as hell even on low settings when playing Gta SA. Anyone knows why? I tried both 1.02, 1.03 and 1.05 versions of the game.
 
 
26th July 2014, 10:30 PM |#2  
404-Not Found's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix
Thanks Meter: 135
 
More
Quote:
Originally Posted by mhmtemnacr

Hi, my Galaxy Tab 4 10.1 T530 is lagging as hell even on low settings when playing Gta SA. Anyone knows why? I tried both 1.02, 1.03 and 1.05 versions of the game.

Weird, my 7.0 shows no lag at all in medium-high settings. Did make sure you have Power save mode off? With power save the game will be so slow and sometimes it won't even load.

Sent from my SM-T230NU using XDA Free mobile app
27th July 2014, 01:45 AM |#3  
mhmtemnacr's Avatar
OP Member
Flag Istanbul
Thanks Meter: 2
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 404-Not Found

Weird, my 7.0 shows no lag at all in medium-high settings. Did make sure you have Power save mode off? With power save the game will be so slow and sometimes it won't even load.

Sent from my SM-T230NU using XDA Free mobile app

Yes, I never get Power Save mode on. It's always off. Also I tried resetting my tablet. Same. Btw are you using original game or pirate. My gta sa is pirate
Last edited by mhmtemnacr; 27th July 2014 at 01:48 AM.
28th July 2014, 08:01 AM |#4  
404-Not Found's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix
Thanks Meter: 135
 
More
Quote:
Originally Posted by mhmtemnacr

Yes, I never get Power Save mode on. It's always off. Also I tried resetting my tablet. Same. Btw are you using original game or pirate. My gta sa is pirate

You might want clear some RAM before you start. But beware that if its modded it won't work correctly sometimes (e.g Pirated Versions)

Sent from my SM-T230NU using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes