FORUMS

SM-T335 Doesn't boot after editing build.prop

22 posts
Thanks Meter: 8
 
By Paincake, Junior Member on 11th July 2014, 04:17 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello,

after trying to enable on screen buttons via adding a line to build.prop (not checking permissions after that) - rebooting - i'm not able to boot into the system anymore. I know now that this was stupid but it's to late..
I'm now downloading DBT-T335XXU1ANDD-20140520101235 and will try to sideload it in recovery. Since i am in ubuntu kies is no real option, but i am used to flash via console and will try that.
What do you think - is there a better way to fix it?

Thanks!

Update 1: I don't get it. How do i flash or sideload the .zip or the unpackend .tar or the unpacked system.img.ext4?
Last edited by Paincake; 11th July 2014 at 07:50 PM. Reason: Update 1
 
 
12th July 2014, 12:23 AM |#2  
smknutson's Avatar
Senior Member
Flag SD, USA
Thanks Meter: 116
 
More
You need Odin
14th July 2014, 02:51 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 8
 
More
You're right. Only flashing it with Odin helped.
17th July 2014, 06:10 AM |#4  
Senior Member
Flag Madera.CA
Thanks Meter: 20
 
Donate to Me
More
Smile
for the newer folks here at XDA ( like recent as of a month or so maybe greater but not exceeding 3 lol ) read read read and read somemore it helps that's were i learned to do this and the in's and outs of phones and tabs google EVERYTHING for ANYTHING literally it's the best used engine that has ever been concepted and widely used so but also the dev's member's such as myself will be more then willing to help out so just let one of us know even if it's not in the respective forum's someone will always help
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes