Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Zooper widget not getting data/wifi usage

OP kyva1929

21st August 2014, 09:31 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
29 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Hi,

I have a widget that displays

#NTMTH1# and #NTWTH1#

But no matter how much internet is used, these text field return 0B.

How does zooper obtain data usage from android and how can I debug this?

built in data usage in settings is still working.
Last edited by kyva1929; 21st August 2014 at 09:34 PM.
28th August 2014, 05:15 PM   |  #2  
Slipkid08's Avatar
Junior Member
Flag Dallas
Thanks Meter: 3
 
15 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
What phone model are you on?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes