Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[R] Port Tmo G3 Rrom

10th March 2015, 05:10 AM |#11  
igotroot's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
860 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
I heard LG may give us 5.0.1 and with the G3 UI. That would be very nice.
27th March 2015, 01:05 AM |#12  
Senior Member
Flag Newark
Thanks Meter: 172
 
462 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by jgeorge15

It's most likely not going to happen WiFi calling is baked into the ROM, kernel/modem. Unless someone is willing to comb through all that code and reverse engineer T-mobiles implementation of it it can't be ported between roms. There are many people who have tried this in the past and failed and seeing as the development for the T-mobile G2 is a lot smaller than the rest of the variants it's not something to keep your hopes up for. My advice is root used xposed and xtheme engine if you really can't stand the G2 UI

No combing necessary to get Wi-Fi calling. Working...just need tmo stock rom as a base andthe tmo g3 rom as the port...i was on the same path as the op and just couldnt get any info on porting stock that worked...i tried to ask optimusrus and cloudyfa for info on porting g3 to g2 and got no reply...i gave up months ago as my dev experience is very noobish and i can make no ground without at least some up to date tuts on porting stock across devices
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes