FORUMS

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850) Gets Android 5.0

An Android 5.0 Lollipop update is finally available to download for the Samsung Galaxy … more

Do You Use 4:3 or 16:9 in the Camera App?

Every person has their own method of taking the best photos on their devices, but which aspect … more

LG G4 XDA Forum Opened

LG’s latest & greatest is just a few hours away from launching, and with so many power users that are … more

Android Wear Close to Running on Samsung Gear 2

Android is an OS that can sometimes be ported to run on devices not designed to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Lg G2 no sim? Search

11th July 2014, 03:50 PM |#1  
xTristinx's Avatar
OP Senior Member
Mississauga, Ontario, Canada
Thanks Meter: 19
 
More
updated to 4.4.2 on the lg g2 and lost the ability to use a sim card. flashed down to 4.2.2 and still cant use a sim. It is unlocked and i put 3 different canadian carriers in it and it just doesnt work anymore. HELP!

i do receive bars of signal with or without a sim but thats normal. Also the lockscreen notation changes from "no sim" without one to just a sim card icon and "Search"
 
 
11th July 2014, 08:36 PM |#2  
bfranklin1986's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 334
 
More
Need more info. Links to the files you flashed? My first guess would be you're flashing firmware for the wrong device
11th July 2014, 09:05 PM |#3  
xTristinx's Avatar
OP Senior Member
Mississauga, Ontario, Canada
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by bfranklin1986

Need more info. Links to the files you flashed? My first guess would be you're flashing firmware for the wrong device

I was an ota update there is no need for files!.
12th July 2014, 07:47 AM |#4  
bfranklin1986's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 334
 
More
Quote:
Originally Posted by xTristinx

"flashed down to 4.2.2 and still cant use a sim"

Also are you positive you have the 801?
12th July 2014, 04:47 PM |#5  
xTristinx's Avatar
OP Senior Member
Mississauga, Ontario, Canada
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by bfranklin1986

Also are you positive you have the 801?

Got T-Mobile inscribed all over it
14th July 2014, 05:49 PM |#6  
xTristinx's Avatar
OP Senior Member
Mississauga, Ontario, Canada
Thanks Meter: 19
 
More
Bump for help!
29th July 2014, 12:49 AM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
it works with rogers sim card, but not telus
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes