Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more

Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more

XDA Xposed Tuesday: XHangouts Will Improve Your Hangouts

Ever since Google started supporting text messaging in Hangouts many people have … more
Post Reply

Question [Q] [HELP] T-Mobile rom on Verizon VS980?

OP preachtru

10th March 2014, 03:08 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
I recently switched from Verizon to T-Mobile. Currently I have NamelessROM installed but I can't get LTE, only HSPA+. I tried ParanoidAndroid and could get LTE, but it was extremely spotty and the cell connection went in and out a lot.

So I'm now trying to find a T-Mobile ROM that will work on my Verizon VS980 (or another ROM) that will let me get LTE AND good cell service. I saw this thread (http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2606868) but everyone is saying the zip is corrupt and can't be flashed. I've tried searching and have read through numerous threads, but I'm not any further along in finding what I'm looking for.

Any help would be greatly appreciated. Thanks.
22nd April 2014, 05:01 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
372 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Quote:
Originally Posted by preachtru

I recently switched from Verizon to T-Mobile. Currently I have NamelessROM installed but I can't get LTE, only HSPA+. I tried ParanoidAndroid and could get LTE, but it was extremely spotty and the cell connection went in and out a lot.

So I'm now trying to find a T-Mobile ROM that will work on my Verizon VS980 (or another ROM) that will let me get LTE AND good cell service. I saw this thread (http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2606868) but everyone is saying the zip is corrupt and can't be flashed. I've tried searching and have read through numerous threads, but I'm not any further along in finding what I'm looking for.

Any help would be greatly appreciated. Thanks.

did you make any progress on this front? i would like to do the same thing as yourself!
22nd April 2014, 05:09 PM   |  #3  
buenarc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
270 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by ddarvish

did you make any progress on this front? i would like to do the same thing as yourself!

Any update on this? I would like to do the same on my device/...
23rd July 2014, 10:16 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
still nothing on this? Im trying to find the answer? or if youu guys found the answer please!
27th July 2014, 12:56 AM   |  #5  
Senior Member
Flag Dallas, Tx
Thanks Meter: 467
 
1,939 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
You can try doing this.
What I would do is get cloudystock rom and unzip it. Inside of it you will see a folder named variant. Get copy all those files from your variant folder and paste/replace on a tmobile rom with 7zip.
There you will have a tmobile rom with all the requirements from your model to work.
Let me know if this helps. Good luck
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes