Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

will the m8 tmobile work on att network?

OP superm3

26th July 2014, 03:13 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
49 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
I have a tmobile htc one m8 rooted and sim unlocked with bad esn. Will it work on att network? The corners are busted. I had to used my jump to get a new m8 and will be giving the old one to a friend who is with att.
26th July 2014, 05:31 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by superm3

I have a tmobile htc one m8 rooted and sim unlocked with bad esn. Will it work on att network? The corners are busted. I had to used my jump to get a new m8 and will be giving the old one to a friend who is with att.

I think so, they both use GSM while Verizon and Sprint would use the CDMA version of M8.
The Following User Says Thank You to mcinski For This Useful Post: [ View ]
26th July 2014, 07:41 PM   |  #3  
rawdaddymagraden's Avatar
Senior Member
Flag Mo-Ville
Thanks Meter: 599
 
1,107 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
If it has a bad ESN then no as they share the same list for bad ESN phones
The Following 2 Users Say Thank You to rawdaddymagraden For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes